Ugens blogger: Melanie Norskov

Ugens blogger: Melanie Norskov

Denne uges blogger er dygtige Melanie Norskov. I kender hende måske fra tv'et, men i virkeligheden gemmer der sig en hel anden pige bag facaden. Vi har været så heldige at få lov til at lære hende lidt bedre at kende og det kan I også. Vi snakker blandt andet også om baby'er. Læs med: Profile -

Hej Melanie, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Jeg bruger jo rigtig meget tid på bare at hygge om morgenen og starte dagen/ugen i roligt tempo. Det vigtigste for mig er dog min kaffe, jeg elsker en god kop kaffe og noget lækkert morgenmad.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg er som person meget åben og deler ud af rigtig mange personlige erfaringer, nogengange også tabuer, men som jeg synes er vigtige at bryde og som måske være til hjælp for andre eller gøre klogere på. Herudover deler jeg naturligvis også ud at ting jeg holder enormt meget af, såsom mode, beauty og interiør.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Da jeg startede min blog tilbage i 2012, var det med henblik på min deltagelse i reality programmet 'For lækker til love'. Jeg ønskede at vise folk hvem jeg i virkeligheden var, istedet for den person de havde set på tv, da jeg i virkeligheden er helt modsat. Siden hen blev det til noget meget større og jeg fokusere ikke på min deltagelse i reality længere men på mit liv og jeg selv.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Mine bedste fototips ville nok være 'less is more', at holde billederne simple så det ikke bliver for rodet. Og så hjælper det altid at gøre håret ekstra lækkert og ligge en rigtig fin makeup.

Hvad laver du helst om aftenen?

Om aftenen er det 100% kæreste tid, da Jacob og jeg ikke ser meget til hinanden i dagstimerne da vi arbejder lidt skævt af hinanden. Vi spiser sammen og hygger med en serie 'White Collar' er vi rigtig glade for at the moment og så har vi også aftalt at vi skal starte på 'Game of thrones'.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg inspireres enormt meget at @iliridakrasniqi, hun er sådan en smuk pige, tager så fine billeder og så er jeg helt vild med hendes stil. Irina er også en blogger der inspirere mig meget da hun er sig selv hele vejen igennem og heller ikke er bange for at bryde tabuer. Af amerikanske influencers eeeelsker jeg Desi Perkins og Marianna Hewitt, de er begge mega girlcrush og tager også virkelig lækre billeder

Hvad har du af mål for din blog?

Det er ingen hemmelighed at jeg godt kunne tænke mig stort set at kunne leve af at blogge, men ellers ville jeg bare ønske at jeg havde tid til at blogge mere! Det kan være svært når man arbejder fuldtid og nu også starter på enkeltfag, at få tiden til det.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5år har bloggen taget endnu et nyt standpunkt, jeg arbejder med PR og Jacob og jeg har nok en baby!

Hvad ønsker du dig lige nu?

Ligenu ønsker jeg mig et par millioner, hah. Ej jeg tror at det jeg ønsker mig allermest ligenu er endnu en 43 dages lang rejse til USA. Det bedste jeg ved er at opleve verden med den man elsker og så ønsker jeg mig en ternet jakke fra Baum und pfertgarten (the cheaper alternative).

Kunne du tænke dig at se mere til Melanie, så kan du følge hende her: @MelanieNorskov