Ugens blogger: Martha Maria

Er du til kontraster og fede farvesammensætninger, så skal du helt sikkert besøge Martha Maria vilde univers. Hun formår at skille sig ud og så ved hun ligepræcis hvordan det "perfekte" outfit skal skrues sammen. Læs med her og lær hende bedre at kende. Profile - 3

Hej Martha, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?
Jeg kommer bedst igang på en kedelig mandag morgen ved at tage et bad. Noget så simpelt som at stå under den varme bruser kan altså booste ens morgen. Derudover bruger jeg rigligt med min Amazing Space creme og Glossier bom. De giver den lækreste glød og får en til at ligne en million! Så er jeg klar til at indtage mandagen med storm.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Min blog er lidt et skørt sted. Jeg som person elsker at skille mig ud og at være mig. Derfor er min blog også et sted fyldt med farver og sjov. Og så er jeg kæmpe fan og god humor i mine indlæg. Det er måske også meget en del af mig. Jeg elsker at fjolle rundt og griner det meste af tiden. Det kan også mærkes i min blog.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Det startede faktisk sidste år i august, da jeg en eftermiddag sad og kedede mig. Jeg oprettede en blog på en eller anden random hjemmeside, men eftersom det var super besværgeligt at poste gik det lidt i stå. Så omkring d. 2. september sidste år fik jeg et opkald fra min bedste veninde Elvira, som havde opdaget denne her mega smarte og cool side. Det var så Nouw.com. Jeg oprettede min blog på en eftermiddag og har skrevet næsten hver dag siden.
Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?
Tusind tak! Jeg får altid min søster eller veninder til at tage billeder for mig. De ved hvordan det skal se ud og hvordan jeg kan lide det, haha. Jeg er glad for sjove baggrunde som står godt i kontrast til mine farverige outfits. Og så er jeg faktisk virkelig kræsen med om billederne ser godt ud, så der bliver som regel taget næsten 100 billeder. Så er der også lidt at vælge imellem kan man sige.

Hvad laver du helst om aftenen?

Om aftenen er min bedste ven min Macbook Pro. Mig og Gossip Girl under dynen med frugt og te er altså virkelig godt at afslutte en travl dag på. Ellers har jeg altid eeeelsket at se flowtv med mine forældre i stuen. Alt fra Hammerslag til Kender duu Typen. Det er altså bare hyggeligt.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg elsker inspiration. Det kan få mig i helt godt humør at side på pinterest og finde seje billeder og outfits. Men hvis jeg skal vælge nogle konkrette inspirationskilder skulle det nok være: Emilie Sindlev som bare har en feed stil, min bedste veninde Elvira Holmberg hvis stil jeg elsker og misunder, Pernille Teisbaek som altså bare kan rocke alt.Og til sidst alt hvad Ganni laver af sjove ting, haha. Jeg er en sucker for dansk mode!

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål er at folk læser min blog og tænker: Hende der, hun er sej. Jeg vil super gerne ud med nogle budskaber og derfor syntes jeg MarthaMaria er en fed måde at gøre det på. Det er også derfor jeg startede serien "In My Head" som netop handler om hvad der forgår oppe i mit hoved. Det er min tanker og ideer. Det har jeg startet med at give til udtryke i et post som handler om kopiering. Det handler netop om at være sig selv, og finde sin egen stil. I vores verden er der så meget som er rigitgt og fokert og derfor vil jeg gerne have folk her ind og føle sig trykke og sig selv. Og at de kan rocke deres egen stil uden nogen som skal dømme.
Hvad laver du om 5 år?
blogger jeg da stadigvæk på MarthaMaria.

Hvad ønsker du dig lige nu?
Lige nu ønsker jeg mig en god afgangsprøve. Jeg er lige startet i niende klasse og er derfor igang med alverdens forberedelser til prøverne. Så selvfølgelig ønsker jeg mig at det går godt og jeg kommer om på den anden side med en god karrekter. Og så venter gymnasiet jo med flere eventyr.

Kunne du tænke dig at se mere til Martha, så kan du følge hendes blog her: @MarthaMaria