Ugens blogger: Marie Freil

Ugens blogger: Marie Freil

Denne uges blogger er Marie. Hun er ikke bange for at udfordre basic garderoben og elsker at sætte et edgy touch på moden. Derudover fortæller hun lidt om sine drømme og ambitioner for livet. Læs med her og lær' hende bedre at kende. Profile -

Hej Marie, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Jeg får mig en ordentlig Chai Latte, putter noget lækkert rap på og laver en note for hvad jeg skal hen af dagen. Hvis jeg har rigtig god tid stalker jeg også lige mine veninder på insta. Man skal jo lige holde øje med hvad der sker i nabolaget!

Hvordan vil du beskrive din stil og din blog?

Jeg synes min stil udfordrer basisgarderoben, og sætter et edgy touch på moden. Jeg elsker at mixe klassisk mode med retro og street detaljer. Det giver en fed dynamik. Det er svært at skulle beskrive sin egen stil uden at lyde arrogant, men hey, hvis jeg ikke føler den, hvem gør så? Som Samantha engang sagde i Sex and the city: ”One of a kind, full of fire and a little too much”

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge fordi det giver mig frihed og plads til at udtrykke min stil I langt højere grad end bare at instagramme. Jeg elsker både at skrive og fikse billeder, så det spiller bare. Jeg håber selvfølgelig på, at det kan blive mere end en hobby på sigt. Jeg har altid haft aspirationer om, at arbejde med mode, og de aspirationer har bestemt ikke taget skade af mit nye liv som blogger. Men lad os nu se hvad fremtiden bringer, et skridt af gangen.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?!

Jo tak! Her kommer den gyldne regel så: lad nu være med at tænke på, om du er for meget! JA det er du garanteret – og hvad så! Andres mening skal ikke lægge låg på dig, og der er ingen grund til at prøve at være som andre, når man egentlig har det fedt med at være sig selv. Der er sådan set kun én værdig ting at sige: strike a pose!

Hvad laver du helst om aftenen?

God mad! Meget simpelt. Jeg er også ret klar på at sidde og kigge på memes og se sjove videoer og dø af grin by myself. På en rigtig god aften (de fleste) deler jeg alt dette med en bunke flotte piger eller min flotte kæreste.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg følger ret meget med i Bella Hadids hverdag. Jeg synes hun har den fedeste stil. Hun forstår at se feminin og fierce ud selv i sweatpants og hoodie, og så har hun en en lææækker IDGAF-attitude. Samtidig har hun et stort hjerte, der går op i verden, og ALLE typer mennesker – specielt dem der ikke er lige så privilegerede som os. Alt i alt den smukkeste kvinde. Nu lyder jeg nok mere nørdet end forventet, men hvis vi snakker på hverdagsplan, samler jeg inspiration og ro ved havet og ved togbaner, hvor jeg bare sidder med min notesbog. Jeg elsker at se og høre havet, eller bare sidde og kigge på togbaner. Så skriver jeg ellers bare alle mine idéer og tanker ned. Det er virkelig nogle ting der har stor indflydelse på mig.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg håber selvfølgelig min blog vil blive større i fremtiden. Den er stadig meget ny, men jeg har fået stor støtte allerede, og en masse nye følgere på insta. Det er jo bare skønno.

Hvad laver du om 5 år?

Om fem år har jeg forhåbentlig fået afsluttet den handelsuddannelse jeg tager, og taler flydende spansk. Jeg håber på, at jeg er et sted i mit liv hvor jeg er fri til at rejse, og hvor jeg er glad i mine omgivelser. Jeg håber, at jeg stadig om fem år kæmper for det jeg vil, og har en masse visioner for mit liv. Jeg er ret sikker på jeg stadig har en selvstændig virksomhed, og forhåbentlig arbejder med mode på den ene eller anden måde.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Sikke en heldig dag du spørger. Min 22-års fødselsdag er lige om hjørnet, så jeg har tilfældigvis en lang liste af ting jeg super gerne vil have fingrene i. Jeg ønsker mig et par leopard støvler med en lille hæl, air max 95 premium i lyserød (oh my gawwwd de er så flotte), lidt forskelligt make-up, en lækker selvbruner (en der IKKE gør mig orange please) og ikke mindst et årskort til svømmeren. Yup, im a freak like dat.

Kunne du tænke dig at se mere til Marie, så kan du følge hende her: @MarieMarbella