Ugens blogger: Maria Jønsson

Profile - 7

Hej Maria, hvordan har du det?

Hej, jeg har det rigtig skønt for tiden – tusind tak, fordi du spørger! Jeg er påbegyndt mit studie igen, så det er dejligt at vende tilbage til hverdagen og mine søde studiekammerater. Derudover sker der også en masse spændende ting på bloggen og dét, at jeg er blevet udvalgt til ’ugens blogger’ gør jo kun mit humør endnu bedre! TUSIND TAK!!

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt studerer jeg Dansk og Kommunikation på RUC på 3. semester og det er jeg simpelthen SÅ glad for! Ved siden af studiet arbejder jeg i H&M som Sales Advisor med nøgler og det har faktisk gjort i 5,5 år nu, hehe. Derudover bruger jeg selvfølgelig en masse tid på at skabe spændende og kreativt content til mine sociale platforme. Det elsker jeg!

Hvordan vil du beskrive din blog med 5 ord?

Jeg vil beskrive min blog som et modeunivers, personlig, positiv, passioneret og ikke mindst som en livsstilsblog.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Det er faktisk en ret sjov historie! @fashandtalks opfordrede mig tilbage i 2012 til starte en blog. På daværende tidspunkt var blogger-universet ikke særlig udbredt eller populært som i dag, så jeg tænkte selvfølgelig med det samme, at det ikke var noget for mig. På trods heraf sprang jeg ud i det alligevel og jeg har siden da været helt plask forelsket i dette univers.

Dit blogindlæg om selvværd er super inspirerende. Hvordan finder du inspiration til nye blogindlæg?

Tusind tak – det betyder utrolig meget! Jeg finder inspiration storset alle steder, men jeg må da helt klart indrømme at Matilda Djerf og Hanna Schönberg er nogle store inspirationskilder. Det sidste stykke tid er jeg også begyndt at formulere mine tanker og følelser ned på skrift, som indlægget om selvværd. Jeg tror at, det er utrolig vigtigt at lytte til sig selv, når man skal skabe eller finde inspiration til nye indlæg.

Hvad er dit bedste råd til dem, der har mistet inspiration til at skrive nye indlæg?

Mit bedste råd må helt klart være at lytte til sig selv. Hvordan har du det? Hvad har du oplevet i fortiden? Hvordan ønsker du at fremtiden skal se ud for dig? Hvad inspirerer og motiverer dig? Det er helt klart nogle essentielle spørgsmål at stille, hvis man ønsker at kreere nogle dybere og lidt mere personlige indlæg. Et andet godt råd er at skrive alle sine idéer til blogindlæg ned i en bog. På den måde vil du altid have en masse indlæg i ærmet, også til den dag, hvor du ikke føler dig inspireret.

Hvad er dine fremtidsplaner med bloggen?

Jeg har en masse fremtidsplaner for bloggen – så der er slet ikke plads til at skrive dem alle her, hehe!! Jeg har en stor drøm om at inspirere en masse mennesker både mode- og følelsesmæssigt. Jeg håber, at jeg en dag kan gøre en kæmpe forskel for et andet menneske og at bloggen kan være vejen der fører til det mål. Derudover har jeg en plan om at blive ved med at skabe spændende, kreativt og inspirerende content som mine følgere finder givende. Jeg har derfor en plan om at knokle derudaf for at nå i mål – det er noget jeg altid har lært!

Du har en super fed stil! Hvilke butikker shopper du mest i?

Ej, hvor er du sød – tusind tak! Det er ingen hemmelighed at jeg eeeelsker H&M, så det er tit rigtig svært for mig at gå tomhåndet fra arbejde. Jeg er desuden også ellevild med butikker som Mango, Weekday, Envii, Asos og Zalando – så det er helt klart her jeg shopper mest!

Hvordan udvælger du hvilket outfit du skal have på?

Uhh, den er svær – men jeg tror helt sikkert, at vejret og mit humør har en påvirkning på, hvordan jeg klæder mig til dagligt. Derudover elsker jeg at eksperimentere og kombinere flere stilarter, farver og prints med hinanden. Instagram er også en fantastisk platform, hvis man har tøjkrise.

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Om 5 år er jeg færdiguddannet og på det tidspunkt har jeg forhåbentligt skabt en hverdag, som jeg ikke vil holde ferie fra. Jeg har desuden fået mit drømmejob på en redaktion og fundet ’the love of my life’, som jeg kan rejse jorden rundt med. Derudover bruger jeg selvfølgelig stadig en masse tid på at kreere kreativt content til bloggen og tilbringer en masse tid med min skønne familie.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Mit bedste råd må helt klart bare være ”at springe ud i det”. Hvis dit hjerte føler, at du skal starte en blog, så lad endelig ikke andre mennesker stå i vejen for at forfølge din drøm. Derudover er det utrolig vigtigt, at du har en familie og nogle venner, som støtter dig 110 % hele vejen – for det gør bare hele processen så meget nemmere. Forfølg dit hjerte, spring ud i det, fokuser ikke på hvad andre siger, tag chancer, drøm stort, be humble – og så vil alt godt gå din vej!

Hvis du vil se mere til Maria, kan du følge hendes blog lige her: @Thefashiondove

Skribent
Amanda Sand