Ugens blogger: Liva Biehl

Ugens blogger: Liva Biehl

Denne uges blogger er smukke Liva. Hun tror på, at man ikke skal være bange for, at stikke ud fra mængden og så er hun dygtig til at holde tale. Læs med her og bliv inspireret. Profile -

Hej Liva, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Hey hva så, jeg har det mega godt og smiler over hele hovedet over min fine titel. Tak, hvor er jeg glad.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Der kommer selvfølgelig til at være endnu flere vilde og nytænkende outfits og så noget mere personligt - helt klart og noget mere om alle de forvirrende tanker vi alle render rundt med.

Hvad er dit bedste mad tip generelt?

Bedste tip: Vær ikke bange for at stikke ud. Hurtigt kan vi alle ligne hinanden, og det er trist. Så pas på med at bliv for basic - og så ellers tag det tøj på du har lyst til, og vær ligeglad med andres mening.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

En lørdag aften er enten, hvor alle dynerne rives ind foran fjernsynet og så på med det ene efter det andet afsnit af ynglingsserien. Eller, er det med lidt mere makeup og for meget alkohol og de sjove, gode sange, alle kan synge med på.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Bloggere, jeg bliver inspireret af er b.la Marie Jedig, Freja Wewer og Fredesblog, da de alle 3 har rigtig, rigtig god stil, og så virker de meget ægte.

Del dit hemmelige talent med os!

Jeg er på en eller anden måde ret god til at holde tale. Der er altid grin og tårer til stede.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Om 10 år er jeg stadig i gang med mit kørekort. Ejj øhm, jeg er ikke så god til at planlægge og se frem ad, jeg er mere med på metoden om at tage en dag ad gangen. Men hvis jeg skulle kigge i krystalkuglen, er jeg nok flyttet (forhåbentligt). Jeg har fået mig en uddannelse og blogger stadig, og så er jeg glad.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Bliv ved, bliv ved, bliv ved. Jeg har ikke nogen hemmelig opskrift, ellers havde jeg også brugt den selv. Helt ærlig, jeg er stadig på udkik efter opskriften – så please send en kopi. Jeg kan godt lide, når man skriver lidt livligt, og når man tør give noget af sig selv.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Så ønsker jeg mig selvfølgelig endnu flere søde og dejlige læsere. At alt ikke skal være så perfekt. Og til aller sidst at mine hjemmelavede tassel øreringe ikke ser så hjemmelavede ud haha.

Kunne du tænke dig at se mere til Liva, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/livabiehl