Ugens Blogger: Laura Dammüller

Profile - 1

Hej Laura, hvordan har du det?

Hej! Jeg har det godt, tak fordi du spørger. Lige nu har jeg efterårsferie så jeg er afslappet og har alle mine tanker på at forkæle mig selv, få sovet igennem og gøre ting der gør mig glad.

Hvordan vil du beskrive dig selv med 5 ord?

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med 5 ord ville det være:

  • Udadvendt
  • Humoristisk
  • Målrettet
  • Ærlig
  • Bestemt (kan godt lide at tingene bliver gjort på min måde) :-)

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte min blog herpå Nouw for kun en uge siden men min Instagram har jeg haft i flere år. Jeg begyndte at interessere mig meget for mode, fotografering, styling og makeup og tænkte jeg ligesom mange andre kunne dele mine looks på de sociale medier. Lige nu nyder jeg at blive inspireret af andre bloggere og influencers rundt omkring i verden og jeg kunne godt tænke mig selv at kunne inspirere folk!

Hvad kan man bl.a. læse om på din blog?

Min blog lige nu handler primært om mode og mad. Maden er dog kun i form af yndlingsrestauranter osv. og jeg kunne godt tænke mig på et tidspunkt at lave en kategori om madlavning og opskrifter. Jeg vil dog fokusere mest her i starten på fashion, mærker og mine egne outfits.

Hvordan finder du inspiration til nye indlæg til bloggen?

Jeg har nogle skønne bloggere jeg følger her på Nouw som f.eks. Hanna Schönberg og Matilda Djerf. Udover herpå Nouw, kigger jeg på mine yndlings webshops som er bl.a. NA-KD og Mango. Pinterest og Tumblr er også god til inspiration omkring hvordan man kan tage sine billeder og hvilke omgivelser og farver der kan være flot til præcis det du ønsker at fremstille på billedet.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Den bedste oplevelse indtil videre var helt klart at starte den! Det er stadig meget nyt og jeg skal lige have det hele igang, men jeg håber og tror på at det nok kun vil blive gode oplevelser herfra og fremover!

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt går jeg i 3.g på Ordrup Gymnasium i Nordsjælland. Der går meget tid med skole og skolerelaterede aktiviteter men når jeg så skal lave ting for at få tankerne på noget andet, elsker jeg at bruge tid med mine veninder og venner på caféer eller barer. Jeg er også en kæmpe familiepige så jeg elsker at bruge massevis af timer med min dejlige familie og familievenner der betyder så meget for mig.

Jeg bruger derudover selvfølgelig også meget tid på at tage billeder til Instagram og Nouw.

Du har en super flot stil! Hvor køber du oftest tøj henne?

Tusind tak! Jeg shopper meget forskellige steder faktisk og jeg følger ikke en bestemt stil fra et bestemt brand. Jeg kan f.eks. gå forbi en butik hvor jeg aldrig har købt noget før, spotte et par flotte støvler i vinduet og købe dem. Det kommer faktisk også i høj grad an på hvad jeg skal købe. Sweaters og trøjer kan jeg godt købe online på hjemmesider som NA-KD, Nelly og ASOS. Bukser og sko er tilgengæld et sats online hvilket er grunden til jeg køber dem i butikker som Urban Outfitters, H&M, Zara, Samsø Samsø og Naked CPH.

Når du har tøjkrise, hvad er så dit go-to outfit?

Jeg har på det sidste været meget inspireret af at pifte mine outfits op ved at give det lidt farver. Ikke nødvendigvis mange forskellige farver, men lidt lyserødt eller mørkeblåt til at gøre det mere interessant at kigge på. Det er dog ikke altid det tøj lige passer sammen eller det kan være til vask, og der er mit go-to look helt sort tøj hvor jeg så gør mere ud af mit hår og makeup. Nogle af mine sko er også farvede så de pifter automatisk et helt sort outfit op :-D

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Yndlings instagrammere: Anna Sarlvit, Maria Kragmann, Hanna Schönberg, Matilda Djerf, Josefine hj og Barbara Kristoffersen.

Yndlings bloggere på Nouw: Freja Wever, Amalie Carlé Fischer, Copenhagen Shopper og Emilie Malou.

Hvad laver du om 5 år?

Min plan er først at fremmest at have et sabbatår efter gymnasiet hvor jeg vil arbejde og rejse. Her spiller bloggen og instagram en stor rolle da det er det jeg ønsker at arbejde med. Om 5 år er mit største ønske at være influencer / blogger / instagrammer på fuldtid. Det kunne også være super spændende at være journalist for modeblade og arbejde med PR ligesom Anna Sarlvit.

Om 5 år vil jeg derudover også mere end noget andet, være i stand til at rejse rundt og se alle de steder i verden jeg ønsker og tage flotte billeder til mine følgere på instagram og her.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Helt klart først og fremmest at man starter her på Nouw. Det er nemt og enkelt og man kan designe den flotteste blog gratis og på ingen tid! Det er altid godt at gå efter hvad man brænder for og være målrettet i livet. Derfor er mit bedste råd, at kaste dig ud i det!

Hvis du vil se mere til Laura, kan du følge hende lige her: @Laura_dammuller