Ugens Blogger: Kirstine Rasmussen

Profile - 2

Hej Kirstine, hvordan har du det?

Hej, jeg har det super godt lige for tiden, trods at det gode sommervejr er på vej væk. Og så er jeg blevet valgt til ugens blogger, det gør lige at humøret blev endnu bedre, da det er et af mine mål, så det vil jeg rigtigt gerne takke jer for!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en engageret, kreativ, frisk og smilende pige som elsker at opleve nye ting, og få nogle oplevelser i livet. På min blog vil man kunne læse om de oplevelser jeg har i mit liv, modeinspiration, men der vil også komme nogle personlige oplæg. Min blog er nemlig det sted hvor jeg kan dele ting fra mit liv, men også inspirere folk.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge for ca 3 måneder siden, grunden til at jeg startede min blog var fordi det altid har været en interesse for mig at blogge, jeg elsker at skrive og at inspirere andre mennesker. Jeg har i mange år haft tanken om at starte min egen blog, men jeg har ikke rigtigt følt at der var det "rette tidspunkt" til at starte, men til sidst valgte jeg bare at springe ud i det og det er jeg så glad for at jeg gjorde!

Hvad kan man bl.a. læse om på din blog?

På min blog vil man kunne læse om nogle oplevelser jeg har og har haft i mit liv, mode da det er noget jeg elsker og går utroligt meget op i og personlige tanker og følelser.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Nu har jeg været i gang i 3 måneder, og der er desværre ikke utroligt mange som følger med endnu, men det stopper mig ikke, for succes sker ikke lige over natten. Men det bedste der er sket, er at jeg er blevet valgt som ugens blogger. Det giver lige et klap på skulderen om at det er godt det man laver, især fordi det er også det jeg elsker at lave og bruge min tid på.

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt går jeg hjemme og ordner lejligheden, men jeg har også et job i postnord, hvor jeg arbejder fra mandag til fredag fra 14:30-17:30 og så har jeg en lørdag om måneden hvor jeg arbejder fra 6:15 til 12 ca. Udover det bruger jeg en masse tid på bloggen, og er sammen med kæresten, vennerne og familien.

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine bedste fototips?

Mange tak! Når man skal tage billeder er lyset nok noget af det vigtigste, derefter skal man finde ud af vinklerne, hvilke vinkler der virker for en, men også hvilke vinkeler der vil gøre billeder mere spændende hvis man kan sige det sådan.

Til sidst er der redigeringen, som også er en vigtig del af det, da nogle ændringer i belysning, kontrast osv, kan være med til at gøre billedet endnu bedre.

Hvordan finder du inspiration til nye indlæg til bloggen?

Min inspiration kommer ved at jeg sidder og brainstormer over alle de tanker og ideer jeg har til bloggen, og derefter finder ud af hvordan min ide bliver til et blogindlæg. Men for mig handler det om at jeg blogger om noget jeg kan lide og noget som også vil kunne være interessant for andre at læse. Alt i alt finder jeg inspiration ved at sidde og tænke og derefter kommer ideerne.

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Jeg har utroligt mange influencers, som inspirere mig utroligt meget. Men de 3 kvinder som inspirere mig mest er nok, Maria Kragmann, Sandra Willer og Irina the diva, de er alle utroligt smukke piger med passion for det de laver, hvilket inspirere mig endnu mere til at blive ved med det jeg laver.

Hvad har du af mål for din blog?

De mål jeg har for min blog er at den bliver til noget hvis man kan sige det sådan. Min største drøm og mål for bloggen er at det bliver noget jeg vil kunne have som job, da der er noget jeg elsker at lave, og noget jeg godt vil gøre noget seriøst ud af.

Hvad laver du om 5 år?

Forhåbentlig er jeg stadig i gang med at blogge, lige nu ved jeg ikke hvilken uddannelse der passer til mig, da jeg syntes det er utroligt svært at finde ud af, men det er jeg helt sikkert ikke alene om.

Om 5 år er min kæreste og jeg nok flyttet i hus og nok også med en baby, men nu må vi se hvad fremtiden bringer.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Just do it!

Mit bedste råd til dem der ønsker at starte deres egen blog er, så er det bare at springe ud i det. Det kan godt være skræmmende at skulle starte sin blog op, jeg har selv kommet med en masse dårlige undskyldninger for hvorfor jeg lige skulle vente lidt med at starte min blog. Men lad vær med det, bare gør det, spring ud i det og se hvad der sker, hvad er det værste der kan ske?

Vil du se mere til Kirstine, så følg hendes blog lige her: @blogbykirstine

Skribent
Amanda Sand