Ugens blogger: Kevin Angelsoe

I denne uge kan vi præsentere Kevin, som er en af vores dygtige mandlige bloggere her på Nouw. Læs med her og find ud af hvor han finder hans daglige inspiration og hvad han gør for at komme godt i gang på en mandag. Profile -

Hej Kevin, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Jeg holder faktisk rigtig meget af at stå tidligt op i god tid. Det skønt med morgener, hvor jeg bare kan nyde min kaffe og min morgenmad, imens jeg scroller igennem mit Instagram-feed, uden at skulle have for meget fart på.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Min blog er vidst primært en livsstilsblog med en pæn blanding af lidt af hvert, tror jeg. Der er både personlige tanker, de klassiske lister og generelt små opdateringer på hvad jeg lige går og roder med i øjeblikket :)

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge, fordi jeg havde brug for et sted som var 'mit' , hvor jeg kunne udtrykke mine tanker og interesser på en måde, som jeg normalt ikke ville gøre på fx Facebook, hvor alt er blevet så upersonligt.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Vær konsekvent og hold dig til den stil du vælger! Specielt på Instagram - et flot feed med gennemgående tema er bare rarest at se på :)

Hvad laver du helst om aftenen?

Film og serier med et glas hvidvin er efterhånden blevet en sikker vinder hos mig. Og ellers kan jeg da også hurtigt brænde et par timer af på at game, haha.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Anthony Bogdan er en kæmpe inspiration for mig. Jeg er vild med hans stil, hans måde at leve sit liv på i forhold til at arbejde som blogger og kombinere det med familieliv og så elsker jeg bare det visuelle udtryk han har på sin Instagram.

Hvad har du af mål for din blog?

Et af mine mål er ihvertfald at blive bedre til at blogge mere konsistent. Jeg er ikke rigtig den stereotype blogger, som skriver om alle de 'normale' blogger-ting, så jeg forventer ikke rigtig, at min blog kommer til at vokse sig stor, selvom det da ville være fedt. Men det kan måske også være en fordel, haha.

Hvad laver du om 5 år?
Om 5 år laver jeg forhåbentlig noget musik-relateret eller noget inde for medieverdenen :)

Hvad ønsker du dig lige nu?
Jeg ønsker mig en andelslejlighed! For pokker, det kunne være lågsus. Så vil jeg endelig selv kunne stå for indretning og valg af møbler ;)

Kunne du tænke dig at se mere til Kevin, så kan du følge ham her: @traettekevin