Ugens blogger: Kathrine Lorentzen

I denne uge kan vi byde skønne Kathrine velkommen som ugens blogger. Hun fortæller lidt om sine største drømme og sine favoritbloggere og så grib chancen og lær' hende bedre at kende. Profile - 1

Hej Kathrine, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Årh, det er faktisk super forskelligt, og uanset hvor meget, jeg vil være en der ligger tøj frem, og er struktureret, bliver det nok aldrig mig! Men min morgen starter ofte med at jeg ser på mine sociale medier først, for lige at holde øjnene åbnede.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?
Jeg prøver at være 100% mig selv, og vise både de perfekte men også de uperfekte øjeblikke. Jeg forsøger faktisk bare at komme ud med alt jeg har på hjerte.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Helt ærligt, så startede jeg mest fordi at jeg elsker at inspirere andre, og ligeså meget at komme ud med mine holdninger. Så blogging var jo en fin blanding af begge dele?

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?
Altså, jeg må nok indrømme at ikke alle er lige harmoniske altid, haha! Men jeg forsøger at holde den røde tråd i min stil, og lade være med at få baggrunden til at spille den største rolle, da det selvfølgelig kan være svært at finde en perfekt baggrund når man ikke bor i centrum eller et sted uden marker i hvert fald..

Hvad laver du helst om aftenen?

I weekender elsker jeg at bruge tiden med min kæreste, og selvfølgelig også at tage til fester med veninder. Men i hverdagen vil jeg faktisk helst være alene, se lidt tv, træne eller hvad jeg nu engang kan finde på!

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?
Jeg inspireres helt vildt af Signe tornager, Anna astrup og kiva dam, jeg synes at jeg kan se mig selv meget i deres stil, og elsker derfor at følge med og se deres nye items!

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål var egentlig at komme på toplisten, men da jeg har ligget der i et par måneder, så tror jeg egentlig bare mine mål var at blive ved med at brænde for det, og nå ud til flere mennesker.

Hvad laver du om 5 år?

Uhh, det er et svært spørgsmål synes jeg, men jeg er jo færdig med handelsskolen, og har højest sandsynligt haft et sabat år eller 2? Jeg håber da også jeg er flyttet til københavn, og fundet min uddannelsesvej.

Hvad ønsker du dig lige nu?
Jeg ønsker mig faktisk bare lykke, det kan godt lyde lidt dybt. Men i øjeblikket er det mit største ønske, at alting bare går op i en højere enhed, for må indrømme at 2017 sommetider var lidt op af bakke, så håber noget andet for dette år!

Kunne du tænke dig at se mere til Kathrine, så kan du følge hende her: @KathrineLoekke