Ugens blogger: Julie Hocke

I denne uge kan vi byde Julie Hocke velkommen som ugens blogger. Ikke nok med at hun tage fantastiske smukke billeder, som inspiration til alle, så deler hun nu også ud af sine bedste fototips. Læs med her og lær hende bedre at kende! Profile - 4

Hej Julie, hvordan har du det?

Hej! Jeg har det rigtig godt for tiden. Jeg er ved at færdiggøre mine sidste eksaminer på 2. semester, så jeg ser frem til en dejlig lang sommerferie.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en person med mange mål og drømme. Jeg er meget eventyrlysten, og det vil også vise sig på min blog fremover. Jeg er nemlig i gang med at planlægge nogle spændende ting og sager. Min blog består mest af alt af billeder og korte tekster. Jeg blogger om mode, skønhed, interiør og rejser. For mig er bloggen er et sted, hvor jeg kan få lov at være kreativ.

Hvorfor begyndte du at blogge?


Jeg har altid været interesseret i at tage billeder og udtrykke mig på skrift. Derfor har det altid været en drøm for mig at starte min egen blog. Jeg har bare ikke følt, at jeg har haft tid til det før nu. Men jeg er så glad for, at jeg bare er sprunget ud i det!

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Mange tak! Mit allerbedste fototip er "good lighting". Lyset gør virkelig alt for mine billeder, og det er så meget lettere at arbejde med et billede, der er taget i godt lys.

Hvad laver du helst om aftenen?

Jeg er B-menneske, så jeg fungerer egentlig bedst om aftenen. Derfor er det oftest om aftenen, jeg får mine bedste idéer til blogindlæg, og så kan jeg godt sidde i flere timer og arbejde på noget, jeg finder interessant. Men jeg sørger tit for at tage tid om aftenen til at se en god film med min kæreste. Vi studerer nemlig begge to, og derfor er det vigtigt for mig at bruge tid sammen med ham, når vi begge to har fri fra studierne.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg synes, jeg finder inspiration hos rigtig mange influencers. Det er generelt bare en utrolig spændende verden efter min mening. Men jeg bliver især inspireret af josefinehj, hannaschonberg og matildadjerf. De er allesammen så gode til at tage billeder, så der finder jeg meget af min inspiration.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg startede den for en måneds tid siden, så jeg er meget overrasket og glad for al den positive respons, jeg har fået på den. Min indstilling til bloggen er, at jeg bare vil arbejde derudaf og nå så langt, som jeg kan. Det gør mig glad at inspirere andre mennesker, så mit mål med bloggen må nok være at inspirere andre til at følge deres drømme.
Hvad laver du om 5 år?

Min drøm er at arbejde som "travel writer", når jeg er færdig med min uddannelse i Kommunikation og Digitale Medier. Så om 5 år håber jeg, at jeg rejser rundt og oplever verden og skriver artikler til magasiner omkring de steder, jeg besøger. Derudover vil jeg gerne flytte til New York og bo i et par år, da det altid har været min drøm. Nu må vi se, hvor jeg ender henne.


Hvad ønsker du dig lige nu?

Lige nu ønsker jeg at færdiggøre mine eksaminer, så jeg kan komme ud og rejse. Som H.C. Andersen engang skrev: At rejse er at leve.

Kunne du tænke dig at se mere til Julie, så kan du følge hende blog her: @Juliehocke