Ugens Blogger: Johanne Appel

Ugens Blogger: Johanne Appel

Profile - 11

Hej Johanne, hvordan har du det?

Hej! Jeg har det rigtig godt for tiden. Jeg er netop startet på universitet, så jeg ser derfor frem til et par spændende semestre med søde mennesker og nye udfordringer.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en kreativ person med store drømme. Jeg elsker at udfolde mig kreativt, og det kan både være gennem min blog og min Instagram, men det kan også sagtens være ved at tegne, diy projekter, indretning og hvad jeg ellers kan finde på. Mit nyeste kreative projekt er hækling, så det bliver sjovt at se, hvordan det ender. Min blog er mit eget lille univers, hvor jeg har mulighed for at udfolde mig kreativt og være helt mig selv. Jeg betegner min blog som en livsstilsblog, da jeg deler stort og småt fra min hverdag. Det kan både være de gode stunder i livet, men jeg forsøger også at dele de mindre gode ting, da jeg håber, at det kan hjælpe mine læsere, som måske kæmper med de samme ting som jeg.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge i slutningen af januar måned, så det er stadig rimelig nyt for mig. Men jeg begyndte simpelthen fordi, at jeg har drømt om at starte min egen blog i mange år, og jeg har altid været meget inspireret af andre bloggere. Men jeg turde aldrig at springe ud i det, fordi jeg var bange for, hvad andre mon ville tænke. Men til sidst fandt jeg ud af med mig selv, at andres tanker og meninger ikke skulle stoppe mig fra at starte min egen blog, og så sprang jeg ud i det - og jeg har overhovedet ikke fortrudt det!

Hvad kan man bl.a. læse om på din blog?

Min blog er en livsstilsblog, så jeg skriver faktisk om lidt af hvert. Jeg deler både outfit inspiration, boligindretning, rejser, oplevelser samt mine tanker om f.eks. studiestart. Jeg foretrækker personligt selv at læse blogs, som er lidt personlige, så jeg forsøger at skabe samme stemning på min egen blog, og jeg håber derfor at mine læsere føler, at de lærer mig lidt bedre at kende fra hvert indlæg jeg deler.

Hvad har været din bedste oplevelse med din blog?

Min bedste oplevelse med bloggen må næsten være, da jeg valgte at starte den. Jeg har altid været en meget genert pige, og holdt mig meget tilbage, så jeg er derfor utrolig stolt af mig selv, fordi jeg turde følge min drøm og starte bloggen. Men bloggen har også givet mig mulighed for, at møde nogle søde bloggerpiger, hvilket jeg også er utrolig taknemmelig for.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg er lige startet på Roskilde Universitet, hvor jeg skal læse Humanistisk Bachelor. Lige nu leder jeg faktisk efter et spændende studiejob, men ellers bruger jeg min tid sammen med mine veninder, familie og min søde kæreste, som jeg bor sammen med i Slagelse.

Dine billeder er fine og minimalistiske! Hvad er dine fototips?

Tusind tak for de søde ord! Mit bedste tip må være, at finde en person, som man føler sig tryg med og som vil hjælpe med at tage billeder. Når man er sammen med en, som man føler sig tryg ved, så er det nemlig nemmere at slappe af foran kameraet. Jeg kan bedst lide billeder, hvor det ser naturligt ud og ikke alt for opstillet, og resultatet bliver bare bedst, hvis man kan slappe af og nyde det. Men det er svært og det stadig noget jeg selv arbejder med, for det tager tid at føle sig tryg foran et kamera.

Hvordan finder du inspiration til nye indlæg til bloggen?

Jeg finder meget inspiration gennem Pinterest, og så forsøger jeg at bide mærke i hvilke indlæg, som jeg selv bedst kan lide at læse, så jeg kan tage udgangspunkt i dem, hvis jeg mangler inspiration. Jeg er typen som skriver tonsvis af lister og tager screenshots af alt, så hvis jeg får en god ide, så skynder jeg mig at gemme den, så jeg kan gå tilbage senere og finde inspiration.

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Jeg bliver meget inspireret af Sandra Willer og Christina Dueholm. Jeg har fulgt med hos dem begge i mange år, da jeg synes at de er super dygtige. De har begge opnået stor succes, og de har formået at opbygge et univers, hvor jeg føler mig inspireret hver gang, at jeg klikker mig ind på deres blogge.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål for min blog er, at jeg gerne vil skabe et univers, hvor folk føler sig inspireret, når de besøger min blog. Det kan både være gennem mode og indretning, men jeg håber også på at kunne inspirere på det mere personlige plan, så andre får lyst til at følge deres drømme og tør være dem selv.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år er jeg blevet færdig med både min uddannelse, så jeg vil på det tidspunkt være uddannet i kommunikation. Lige nu drømmer jeg om, at arbejde for et tøj eller interiørbrand, hvor jeg styrer deres sociale medier, arrangerer events og står for al kommunikationen til influencers, presse m.m., så det arbejder jeg forhåbentlig med. Men det vigtigste for mig er blot, at jeg beskæftiger mig med noget, som jeg elsker at stå op til.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Mit bedste råd er, at man bare skal springe ud i det. Det er altid lettere sagt end gjort, men det er bare med at tro på sig selv og gøre det. Men jeg har faktisk et ekstra lille råd, som lidt hører sammen med dette. Det er nemlig en rigtig god ide, at have skrevet nogle indlæg på forhånd, så der er noget nyt hver gang, at ens læsere besøger bloggen.

Hvis du vil se mere til Johanne, kan du følge hendes blog lige her: @johanneappel