Ugens blogger: Jasmin Taylor

Ugens blogger: Jasmin Taylor

Profile - 4

Hej Jasmin, hvordan har du det?

Jeg har det super godt og nyder det gode vejr her i DK

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Som person er jeg meget positiv, hvilket jeg håber afspejler sig lidt i min blog og Instagram. Udover det er bloggen mit kreative univers, hvor jeg kan få lov til være mig selv 100%. Bloggen for mig er et frirum, hvor jeg viser min passion for mode, rejser m.m. og hvor jeg kan være lige så kreativ, som jeg vil.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg har i alt blogget siden 2013/2014. Jeg har dog altid holdt pauser og slettet mine blogs. Men i år 2016 gik det op for mig, at det er det her jeg så gerne vil, og derfor aftalte jeg mig selv at blive ved med at blogge, uanset hvor hårdt det var. Så må man kæmpe for sine drømme og mål. Så det gjorde jeg...

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Uhh, jeg synes jeg har haft mange gode oplevelser. Jeg har haft masser af skønne samarbejder og fik i år en sponsoreret tur til Ystad Saltsjobad, hvilket jeg var virkelig glad for! Der tænkte jeg bare "wooow" det her er virkelig noget specielt.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg har lige pt. sabbatår, hvor jeg arbejder i en tøjbutik, og udover det prøver jeg at få så meget tid til bloggen som muligt.

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine bedste fototips?

Mange tak! Jeg sørger altid for en god belysning på mine billeder. No go: Blitz billeder & billeder mod solen så man bliver helt mørk.

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Jeg bliver meget inspireret af Josefine HJ, Matilda Djerf & Sophia Roe. Fordi de alle sammen er sig selv på deres helt egen og unikke måde, og har hver deres personlige stil. Jeg synes der er mange mange bloggere der efterhånden har "mistet" deres stil ved at efterligne andre rigtig rigtig meget, hvilket jeg synes er virkelig ærgerligt. Desuden har jeg fulgt pigerne i mange år og bliver meget inspireret af dem alle.

Hvilke mål har du for din blog?

Jeg har altid haft et mål om at kæmpe så meget som muligt. At prøve at gøre den stor, hvilket er super svært, da der findes så mange bloggere nu om dagen. Men jeg ved også, at gode ting tager tid, så jeg har altid haft i bagtankerne, at jeg aldrig skulle give op. Udover det er mine mål at rejse lidt mere, og evt. lave nogle rejse vlogs eller andet spændende!

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år arbejder jeg hos et PR bureau eller et mode magasin. Jeg har travlt, men jeg kan lide det jeg laver. Udover det har jeg en kæreste og en lejlighed midt i København eller en anden stor by (måske i udlandet), hvem ved...

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Vær dig selv 100%, for sådan kommer man længst, og ALDIRG giv op, selvom det er hårdt. Du kan evt. skrive en mail til en blogger hvis du vil have gode tips eller lave research på nettet.

Kunne du tænke dig at se mere til Jasmin, kan du følge hendes blog lige her: @jasmintaylor