Ugens blogger: Freja Jørgensen

Ugens blogger: Freja Jørgensen

I denne uge kan vi byde Freja velkommen som ugens blogger her hos Nouw. Freja bruger bloggen som hendes kreative frirum og nyder at tage billeder og inspirere andre. Læs med her og lær hende bedre at kende! Profile -

Hej Freja, hvordan har du det?

Jeg har det så godt tak! Jeg nyder sommeren og festivalerne!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg er en meget glad og åben person og så snakker jeg altid meget. Det tror jeg måske også man nogle gange kan fornemme i mine indlæg, at jeg har simpelthen så meget jeg gerne vil fortælle. Målet med mit univers og min blog er at inspirere andre kvinder. Det kan være med et kreativt projekt, et outfit, en god bog eller en nem opskrift. Jeg skriver om lidt af hver og hvad der inspirere mig i min hverdag og forsøger at give noget af det videre. Samtidig skriver jeg også personlige indlæg hvor jeg forsøger at være så ærlig som mulig. Dog med det i mente at det er mig der har valgt at dele ud af mit liv og ikke min familie og venner.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg har fulgt blog mediet en del år og elsker den måde det skaber et personligt frirum. Jeg har altid været kreativ og så ”manglede” jeg nok lidt et projekt som var lidt større end et hæklede tæppe. Jeg elsker at det er mit personlige univers og jeg kan gøre det jeg synes er sjovt og eksperimentere med ting jeg synes er spændende. Samtidig med at jeg kan dele det med andre som forhåbentlig også kan få glæde af det.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Tusind tak! Jeg bruger også en del tid på at tage billeder. Det bedste tip er helt sikkert lys! Vær opmærksom på når du tager billeder så tag det ikke i direkte sollys, det giver sådan nogle træls skygger. Hvis man tager billeder af objekter så er en god ting for at undgå skygger, en flamingoplade. Den kan man bruge til at reflektere lyset og formindske skyggen.

Hvad laver du helst om aftenen?

Jeg bruger som regel tiden sammen med min kæreste (eller forlovet er det jo nok, han har nemlig lige friet til mig). Vi ser ikke hinanden ret meget i løbet af dagen og jeg er også tit væk fra hjemmet i weekenderne. Så vi bruger som regel tid sammen om aftenen i hverdagene, hvor vi snakker, ser tv eller går en tur. Men hvis ikke han er hjemme, så læser jeg i en bog.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Uhh der er mange men to kvinder som jeg især er inspireret af er to Aarhusbloggere, Emma Martiny og Mia Gardum. De er mega inspirerende på hver sin måde og pisse skarpe til det de laver. Emma har en hel række af forskellige medier som taler ind i det samme univers. Jeg elsker både at lytte til hendes podcast, se hendes Youtube videoer, bruge opskrifter fra hendes kogebøger eller følge med på hendes instagram. Mia var en af de bloggere som inspirerende mig til at starte min egen blog. Hendes univers har ændret sig en del igennem årene men der er altid inspiration at hente.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål er at inspirere andre kvinder. Jeg skriver inden for 5 emner i mit univers som er; inspiration, oplevelser, guides (DIY & Opskrifter), personlige indlæg og bøger. Så det er meget forskelligt hvad jeg skriver om, men samtidig er der en mening med galskaben. Mit håb er at der er flere kvinder derude som kunne have lyst til at følge med og som vil lade sig inspirere. For mig er bloggen en hobby, som jeg elsker at bruge tid på.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år skulle jeg gerne være færdig med min kandidatuddannelse og mit ønske er at jeg sidder som projektleder i en større virksomhed. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at arbejde med mennesker og innovation. Særligt det her med at udvikle mennesker og deres kompetencer og bruge dem der hvor de er bedst.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Hmm udover et stort glas iskaffe? Så ønsker jeg mig nok at de næste par ugen går lidt stærkere så jeg kan komme ud og rejse med kæresten. Særligt i år har jeg glædet mig rigtig meget til vi skulle have nogle ugers ferie sammen efter en lang periode med travlhed.

Kunne du tænke dig at se mere til Freja, så kan du følge hendes blog her: @Frejjack