Ugens blogger: Fashandtalks

Profile - 3

Hej Hosannah, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Hej. Jeg har 3 børn, som skal op og afsted i skole, så jeg sørger altid for at der er det jeg skal bruge til madpakkerne om søndagen, så jeg kan stå tidligt op og gå i gang med det om morgenen. Vi har lavet en ny morgen rutine herhjemme, hvor vi står op 1 time tidligere end vi plejer (vi plejer at stå op kl. 7 - nu står vi op kl 6) for at have mere tid til at spise morgenmad sammen inden børnene køres i skole. Det er meget rart men hårdt, men også virkelig rart at have mere tid sammen med børnene om morgenen og ikke stresse når de skal ud af døren.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv, som en kamæleon. Jeg er god til at forandre mig og jeg elsker forandringer. Lige fra mit hår til min livsstil. Der skal ske noget. Det vil I også kunne se på min blog, da min blog er en livsstilsblog, hvor jeg deler de ting, som jeg går meget op i. Lige pt handler den primært om vegansk livsstil, som jeg har fået øjnene op for i år. Jeg deler madopskrifter, slow fashion, og mine tanker omkring en mere bæredygtig fremtid og jeg viser produkter, som jeg har finder interessante.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge fordi jeg syntes det kunne være spændende at prøve. Jeg havde lige fået en praktikplads i en tøjbutik og var begyndt at gå op i mode. I denne sammenhæng faldt jeg over blogs og tænkte at den verden ville jeg også være en del af.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Pyha. Tak for det, det er jeg virkelig glad for at du synes. Jeg prøver virkelig at blive bedre til at få taget billeder. Jeg er ikke en haj til at indstille mit kamera og dem, som tager billederne af mig har ikke forstand på det, så det er min opgave at indstille kameraet så de bare kan trykke på knappen. Hvis jeg skal give et godt tip er det at sørge for at der er godt lys og skyde billederne i manuel. Brug lidt tid på at lære dit kamera at kende, så bliver det nemmere. Der er masser af gode videoer på YouTube.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg er vild med rigtig mange influencer, men hvis jeg skal nævne nogle få så er det Kristen Leo, GitteMary, Signe fra Useless og Johanne fra Bedremode.nu De blogger alle sammen om bæredygtighed, slow fashion og Kristen var den, som fik mig til at droppe fast fashion. Desuden følger jeg en masse veganere på instagram. De inspirerer mig til at blive et bedre menneske og tage vare på vores planet, så meget som det er muligt.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit mål for bloggen er at inspirere. Bloggen er et fristed for mig, hvor jeg kan udtrykke hvem jeg er og hvem jeg gerne vil være. Det håber jeg skinner igennem mine indlægs og at læserne vil finde det jeg skriver om interessant. Det kunne være dejligt med flere faste tilbagevendende læsere som jeg havde en god kommunikation med på bloggen

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år er jeg 36. Puha det ved jeg ikke. Efter jeg blev 30 år og har opnået de mål jeg havde sat for mit liv, så har jeg ikke rigtig kunne lave nogle nye langsigtede mål siden da. Jeg håber ihvertfald at jeg er glad, stadig sund og rask til den tid.

Hvad ønsker du dig lige nu?

At komme ud at rejse til de varme lande og spise en masse lækre frugt og grønt. At sole mig og se andre kulturer og tage intet for givet.

Kunne du tænke dig at se mere til Hosannah, så følg med på hendes blog her: @fashandtalks