Ugens blogger: Eva Van Der Woodsen

Profile - 2

Hej Eva, hvordan har du det?

Hej, jeg har det fantastisk!.
Sommeren går temmelig fantastisk. Jeg rejser så meget som muligt og har kvalitetstid med min hund.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg kan beskrive mig selv som en person, der kan lide at være fri til at være kreativ og unik. Jeg kan lide at fotografere og dele det med mennesker, fordi dette ikke kun er et billede. Sådan ser jeg et sted og mig selv ud fra mit perspektiv. jeg føler mig kreativ og unik. Så kan vi beskrive min blog som afspejling af min personlighed.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg har altid elsket at skrive. Jeg begyndte at skrive med at holde dagbøger og skrive digte og noveller. Da jeg først prøvede at blogge, opdagede jeg, at det var det, jeg ville gøre. Og nu er jeg så glad for at jeg gav det en chance.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Mange tak! Hvis du vil have gode billeder, lad du være kreativ. Lad dit sind gøre arbejdet. Prøv ikke så svært at tage det perfekte billede. Nogle gange er det mest rodet billede det perfekte billede. Et andet godt råd er, se efter de bloggere, du kan lide at følge og få inspiration fra deres billeder.

Hvad laver du helst om aftenen?

På hverdage. Jeg bruger mest tid sammen med min familie derhjemme. Vi ser film, spiser middag, eller jeg går bare ud og shopper med mine venner. Og selvfølgelig rejser jeg med min hund. I weekender elsker jeg at gå ud om natten, kaste fester. Vi kan sige, jeg er et festdyr.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg elsker JosefineHJ fordi hendes livsstil og stil er så ligner mine. Jeg elsker at følge influencers, at jeg kan se noget, der ligner mit eget liv og stil. Hun er også en fantastisk inspiration til flotte billeder.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg vil gøre det så stort som muligt. Jeg tager det så seriøst. Min blog er et vigtigt skridt for min karriere. Jeg vil inspirere folk. Dette er den smukkeste følelse!

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år kører jeg mellem modeshows. Arbejder på min blog. Jeg vil gerne arbejde for et blad. I slutningen af dagen kommer jeg hjem til min hund og kærligheden i mit liv, som jeg endnu ikke har fundet. Ha ha.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Jeg håber jeg kan lære russisk hurtigere. Jeg skal tage russiske klasser næste år i skolen. Og jeg vil også rejse mere! Dette er mine ønsker lige nu!

Kunne du tænke dig at se mere til Candy, så kan du følge hendes blog her: @ladyinchanel