Ugens blogger: Emily Vienberg

Denne uges blogger er smukke Emily. Hun fortæller lidt om hvorfor hun i første omgang begyndte at blogge, hendes største inspirationskilder og så deler hun ud af hendes bedste fototips. Læs med her og lær Emily bedre at kende. Profile -

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg er en meget glad og åben pige, der elsker fashion, makeup og fitness, og det er egentlig lidt af den blanding min blog handler om. Mit liv, mine synspunkter her i livet. Det er alt blandet med oppe- og nedture her i livet.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge for at udfordre mig selv, også synes jeg bare det er et spændende univers.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Mine billeder bliver faktisk taget med min Iphone 6S, og derefter bruger jeg 2-3 redigeringsprogrammer som Facetune, Camera + og VSCO. Det er 3 gode redigeringsprogrammer hver for sig. De kan noget forskelligt, facetune er godt for makeup billeder, Camera + er godt for lyset i billedet, hvor man kan få de rigtige toner, hvor VSCO er godt for filter..

Hvad laver du helst om aftenen?
Min normale aftener, er egentlig en god serie og hygge inden sengetid, og ellers elsker jeg at være sammen med mine veninder, så det kan være en aften på restaurant med en lækker cocktail og mad.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg har faktisk 4 influencer der inspirerer mig. Fordi de er dygtige blogger og store personligheder i blogging universet, også har de god smag. Det er Tina Maria, Maria Kragmann, Sandra Willer og Sarah Ashcroft.

Hvad har du af mål for din blog?

Mine mål for min blog er at gøre hvad jeg elsker, og blive endnu dygtigere til det.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år bor jeg i New York City, og er fuldtidblogger.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Chanel tasken Boy i sort med guldkæde.

Kunne du tænke dig at se mere til Emily, så kan du følge hende her: @emilyvienberg