Ugens blogger: Elvira Holmberg

Denne uges blogger er Elvira. Hun sætter pris på finurlige baggrunde, drømmer om en rigtig hvid jul og så er hun rejselysten. Læs med her og lær hende bedre at kende. Profile - 7

Hej Elvira, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Efter at have trykket snooze liiidt for mange gange, står jeg endelig op. Det første jeg gør er altid at gå ud på badeværelset og kaste lidt vand i ansigtet. Det er super dejlig forfriskende og vækker mig altid helt op. Derefter bruger jeg min Face Mist fra Glossier. Jeg bruger ikke make up, og behøver derfor ikke at stresse over det. Men noget der altid motiverer mig mandag morgen er at sammensætte et cool og farverigt outfit. Det kan simpelthen bare få mig i det bedste humør og så er jeg klar til at indtage mandagen på bedste manér!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Min blog er indbegrebet af mig. Jeg elsker når man kan mærke et indlæg har taget lang tid at lave og ser fedt ud. Derfor prøver jeg at gøre netop dette hver gang jeg poster. Min blog kan både være skør, seriøs, glad og hysterisk. Det afhænger meget at hvordan mit humør svinger fra dag til dag. Jeg elsker farver, og prøver at bruge dem så meget som mulig så det ikke bliver for kedeligt og gråt. Derudover er jeg meget glad for humor i mine indlæg, så folk får et smil på læben når de læser med.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg havde længe leget med tanken og ideen om blogging i mit hovede. Men jeg tror bare jeg var bange for at kaste mig ud i det. Da jeg så endelig opdagede Nouw.com besluttede jeg mig for at oprette min blog. Og har været glad for min beslutning lige siden. Jeg elsker at dele ud af mine tanker og meninger, og inspirere mine med mennesker.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Tusind tak! Det vigtigste for et godt billede er naturligt lys. Billedet bliver aller skarpest og dermed bedst hvis lyset er godt og kameraet fokuserer. For det meste får jeg mine veninder til at tage billeder af mig, men hvis ingen af dem er til rådighed bruger jeg også den funktion hvor man får 10 sekunder på min iPhone. Det virker altså hver gang! Jeg elsker at tage mine billeder med sjove og farverige baggrunde, det giver en god kontrast til min hvide blogbaggrund.

Hvad laver du helst om aftenen?

Dyner, romantiske komedier og veninder. Sådan lyder en ideel weekend aften for mit vekommende. Jeg elsker at tilbringe min tid med venner og veninder, og gør det så tit jeg kan. På skole dage er jeg tit på café om aftenen. Der mødes vi og drikker kaffe og snakker på livet løs. En favorit må være Henckell på Gammel Kongevej. Der går jeg nemlig også i skole så det er dejlig nemt.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg elsker inspiration, og bliver konstant inspireret i min hverdag. Jeg kan bliver inspireret af alle mulige ting, specielt mine venner, butiksvinduer og Instagram. Hvis jeg skulle vælge en konkret person skulle det være min bedste veninde Martha Maria. Hun har den sejeste stil på jorden og formår at iføre sig de underligste items, men alligevel se herre cool ud. Ellers bliver jeg inspireret af forskellige seje kvinder som bland andet, Emili Sindlev, Marie Jedig og især Pernille Teisbæk, hvis stil jeg forguder.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg vil gerne dele ud af mine meninger og holdninger. Og komme med nogle vigtig konklusioner og budskaber. Jeg håber og ønsker også at folk kan relatere til det jeg skriver, og synes det er spændende at følge med. Jeg elsker at ytre mig og synes at min blog er en god måde at gøre det på. Det når nemlig ud til flere på min alder end så mange andre metoder ville. Derudover vil jeg super gerne have en karriere inden for modens verden, og håber på at min blog kan hjælpe mig lidt på vej.


Hvad laver du om 5 år?

Skriver jeg stadig på min blog selvfølgelig. Jeg er måske i gang med min uddannelse, og har masser af spændende ting kørende, hvad ved jeg ikke endnu. Måske holder jeg sabbatår i New York, jeg har i hvertfald rejst til spændende destinationer med mine veninder. Og jeg håber at det kører for mig og jeg har styr på det meste haha.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Mit poetiske svar må nok være en hvid jul! Tøsne og regnvejr er bare ikke okay i december. Der skal være sne med klar himmel, det er den optimale vinter. Mit materielle ønske er den overdrevet skønne lilla strik fra Ganni. I kender den sikker godt, eftersom den er eksploderet online. DEN er altså virkelig lækker og perfekt til en is kold vinterdag.

Kunne du tænke dig at se mere til Elvira, så kan du følge hendes blog her: @elviraholmberg