Ugens blogger: Daniel Grabow

Denne uges blogger er dygtige Daniel. Han nyder at bruge bloggen som frirum og det sted hvor han har mulighed for at udfolde sig kreativt. Kunne du tænke dig at vide hvordan Daniel kommer bedst igang på en mandag eller lære mere om hans bedste fototips? Så læs med her! Profile -

Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Puha, mandag er altid en kamp for mit vedkommende haha. Når jeg engang får kæmpet mig selv ud af sengen og imod badet, så sætter jeg altid noget dejligt musik på, som jeg kan lytte til alt imens mit lange morgenbad tager endnu længere tid end forventet, grundet jeg skråler og danser til musikken haha. Efter det så får jeg sat mig ud på terrassen og får lidt luft, inden bliver helt færdig. På terrassen flyver en masse tanker gennem mit hoved, hvor de primære tanker faktisk altid starter med bloggen. Hvad vil jeg opnå? Hvad skal jeg gøre for at opnå disse mål? Endvidere, så skriver jeg i min notesbog, hvilke indlæg som skal planlægges og skrives i løbet af dagen og de kommende dage. Selvfølgelig får jeg også tjekket op på mine to jobs og aftaler, for hvordan jeg får det hele til at falde sammen.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Min blog er mit frirum. Det er der, hvor jeg har mulighed for, at udfolde mig skriftligt. Derfor er bloggen for mit vedkommende altså det sted, hvor jeg udfolder mig selv kreativt. Jeg er uden filter og derfor hudløs ærlig. Yderligere, så er den præget af det som min hverdag er bestående af, og hvad jeg laver til dagligt. Omdrejningspunktet for min blog er uden tvivl, mode. Jeg elsker alt hvad der ved mode og det har bare altid interesseret mig, så derfor er det også en stor del af min blog. Dog går en stor del af mine indlægs også på personlige indlægs, hvor jeg kan inddrage mine læsere noget mere og for, at de kan komme tættere på hvem jeg er som person.

Jeg vil derfor beskrive mig selv som en ambitiøs person, som sætter sig selv nogle arbejdsrealterede mål, men også for mit eget personlige vedkommende. Jeg går efter, hvad jeg gerne vil have. Dog er der også tid til, at slappe af og nyde nu’et. Jeg er en meget positiv person, MEN som til tider også godt kan have tendens til at brokke sig over forskellige ting, hvilket også er noget som læserne bliver inddraget i.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg har faktisk været en del af blogland gennem mange år efterhånden, men det har kørt meget on-and-off. Jeg har været ved forskellige blotnetværks, men jeg har endelig fundet mig selv til rette. Jeg har haft nogle pauser fra det, men hvor jeg bare har savnet det hver gang jeg har holdt en pause fra bloggen. Det er virkelig det her som jeg elsker. I sin tid da jeg startede med, at blogge var det også mode som prægede mine tanker. Det var dét som sagde mig noget og jeg ville gerne være en inspirationskilde for andre mennesker. Jeg elsker selv, at blive inspireret så, hvorfor ikke selv inspirere andre også? Plus, jeg arbejder med det som jeg elsker, så bedre kan det snart ikke blive.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine fototips?

Uh, tak for det! Som udgangspunkt skal man jo finde sin egen stil, men det skal heller ikke være så opstillet synes jeg. Mine billeder kan godt være meget opstillet til tider, men det kan også hurtigt blive for meget. Derfor; afveksle mellem dét og de billeder som måske har været heldige, men ude af kontekst. På den måde skaber man ligesom en balance imellem de to og får skabt noget fantastisk ud af det.

Hvad jeg kan anbefale er, at skyde det i naturligt dagslys. Særligt er det super fint til blandt andet outfit-billeder, hvor solen måske ikke står på sit højeste, da det hurtigt kan ødelægge et billede. Hvis du skal have taget lidt mere idylliske billeder, gør det når solen er ved at gå ned og skæret rammer det. Det bliver så fint!

Hvad laver du helst om aftenen?

Om aftenen så nyder jeg virkelig, at gå en lang tur, hvad enten det er alene eller med andre. Dog foretrækker jeg faktisk ofte, at gøre det alene. Jeg nyder bare, at kunne gå for mig selv med musik i ørene og så bare, at tankerne kører rundt. De forfalder altid på mit arbejde for, hvordan jeg hele tiden kan være et skridt foran mig selv. Dog nyder jeg virkelig også, at gå en tur i parken eller ved vandet sammen med nogle venner og bare nyde tiden sammen med dem.

Hvis det ikke bliver til en gåtur, så bruges tiden herhjemme. Det kan være foran computeren, hvor jeg får klaret det mere administrative i forhold til mails, blogindlægs, redigering af billeder eller generel planlægning i det hele taget. Jeg nyder virkelig de aftener. Der er ingen som kommer og siger, at jeg skal være færdig til aften. Jeg tager det hele i mit eget tempo, hvilket jeg virkelig synes er dejligt. Hvis så ikke det hele handler om arbejde eller gåture, så forfalder mine aftener rigtig tit på, at kvæle en form for serie eller nogle film med min dejlige familie.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg nyder, at blive inspireret af andre også. Derfor har jeg også flere influencers som jeg dagligt følger, på de sociale medier. Én af mine store inspirationskilder må være Freja Wewer. Det hele er taget ud af kontekst. Det er råt, æstetisk og hele vejen igennem gennemført. Jeg er vild med hende og hendes stil. Yderligere så følger jeg også Andreas Wijk, Maria Kragmann, Tina Maria og Patrick Pankalla. De er bare alle sammen gennemført, professionelle og det er hvad jeg virkelig godt kan lide ved dem.

Hvad har du af mål for din blog?

Puha, jeg har faktisk en del mål for min blog. De primære mål for min blog er helt klart, at jeg vil øge læsertallet og blive endnu større som blogger. Endvidere, vil jeg gerne have større fokus på kvalitet og billedmateriale. Design i det hele taget, skal der tages noget mere højde for. Derfor er jeg også begyndt, at klø meget mere på og har været et skridt foran mig selv med flere indlægs som venter på, at blive udgivet. Jeg dokumenterer det, hver gang jeg har en god idé og får det gerne skrevet samme dag.


Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år er jeg studerende. Jeg blev student for to måneder siden, og på nuværende tidspunkt holder jeg sabbatår. Egentligt så var jeg faktisk blevet tilbudt studieplads på IBA i Kolding, hvor jeg var blevet tilbudt: Euro-Asia Business Management. Jeg valgte, at takke nej og holde mit sabbatår og et år fri. Jeg vil gere fokusere på, at samle en del mere erhvervserfaring, fokus på bloggen og så komme ud og rejse. Uddannelsen som jeg ellers blev tilbudt er virkelig spændende, men desværre blev det ikke i denne omgang.

Men jeg er formentligt ved, at være færdig med min bachelor til den tid. Enten studerer jeg en bachelor i interkulturel markedskommunikation, kinesisk eller erhvervsøkonomi med fokus på international business. Til den tid blogger jeg selvfølgelig også. Ingen tvivl om det!

Hvad ønsker du dig lige nu?

På nuværende tidspunkt ønsker jeg mig, at komme langt væk fra Danmark og rejse ned mod varmen. Jeg har for nyligt booket hotel på Bali, men det er først i oktober og det virker som om, at der er så lang tid til. Jeg har en trang til sol, varme, oplever og tan lige nu og her. Derfor kigger jeg også på en mindre ferie ind til da. Yderligere så ønsker jeg mig virkelig også, at få lavet en ny tatovering.


Kunne du tænke dig at se mere til Daniel, så kan du følge ham her: @danielgrabow