Ugens Blogger: Cillemor

Ugens Blogger: Cillemor

Profile - 3

Hej Cecilie, hvordan har du det?

Jeg har det rigtig godt. Jeg venter spændt på at få min nye titel til december, hvor jeg skal være mor.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Som person er jeg utrolig udadvendt og ekstremt ærlig, hvilket min blog også afspejler. Bloggen er mit frirum, hvor alle mine tanker får frit løb. Det er min private dagbog, som ikke længere er privat. Ikke at det har nogen indflydelse på, hvad jeg skriver. Jeg skriver, hvad jeg tænker, og pakker ikke tingene ind. Jeg deler ud af hverdagens dilemmaer, og særligt de tanker, jeg har gjort mig under min graviditet.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg startede min blog for en måned siden i dag. Jeg manglede et sted, hvor jeg kunne dele mine tanker. Dem er der en del af, når man skal være mor.

Jeg har længe været aktiv på Instagram @cillefjord, hvor jeg har delt hverdagens små som store glæder. Og her for nogle måneder siden, hvor jeg fandt ud af, at jeg skulle være mor – gik det op for mig, at jeg havde tusinde ubesvaret spørgsmål, som jeg ikke kunne finde svar på. Jeg besluttede mig derfor at lave den her mommy-blog. Således, at hvis det nu var, at jeg skulle gå hen og blive en anelse sær af at være alene i en baby-bobbel hele dagen indtil min kæreste, Christian kom hjem, så ville jeg på en eller anden måde have en 'at tale lidt med'. Om ikke andet, så i hvert fald et sted, hvor jeg vil kunne vende nogle af mine tusinde ting og tanker.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Jeg er utrolig ny i denne verden. Så det er ikke fordi, at jeg er så rig på oplevelseskontoen, endnu. Så oplevelsen med bloggen indtil videre må nok være alt den positive feedback jeg har modtaget.

Hvad kan folk forvente at læse om, når de besøger din blog?

Folk kan forvente en masse ærlige tanker omkring det at skulle være nogens mor. Hvilket ikke altid er lige lyserødt. Derudover elsker jeg at være kreativ, så en DIY-guide og lidt boligindretning kommer der også noget af.

Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt er jeg jurastuderende på 4. år. Jeg afsluttede min bachelor i sommer og starter på min kandidat i næste uge. Ved siden af studiet er jeg studentermedhjælper på et advokatkontor i Odense.

Vi er vilde med dine billeder! Hvad er dine fototips?

Helt klart godt lys! Og en simpel baggrund. Jeg vil anbefale at man gentager brugen af det samme filter, for på den måde at få en sammenhæng i sine billeder. Jeg bruger oftest to bestemte filtre i VSCO appen.

Hvilke andre influencers inspireres du af og hvorfor?

Christina Dueholm. Hun er så kreativ, at det halve kunne være nok. Trine Kjær har virkelig god smag. Også elsker jeg Claire Rose.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg ved ikke om jeg har et overordnet mål for bloggen. Målet er nok bare at kunne inspirere andre.

Jeg manglede en ærlig graviditetsbog. En bog, hvori jeg kunne finde svar. Ærlige svar. Kærlige svar. Svar på, hvordan min krop reagerer, når den er under ombygning. Jeg manglede ikke de fordomsfulde eller fordømmende. For slet ikke at tale om de bagkloge (oftest dem afgivet af min egen mor). Jeg manglede en ærlig og en lille smule kærlig graviditetsbog. En bog, der kunne fortælle mig, at det er helt normalt, at mine brystvoter voksede til dobbelt størrelse og mit tandkød blødte som ind i helvede, hver gang min tandbørste så meget som nærmede sig min underlæbe. For slet ikke at tale om den halsbrand, som liiidt for ofte efterlader mig stående klokken kvart i kvalme i en form for hunde-stilling, mens gårsdagens spaghetti bolo lige gør opmærksom på sig selv. For 10. gang.

Så hvis jeg (Cille-mor) med mine små indlæg kan oplyse et par kommende mødre bare en smule mere om, hvordan det er at være gravid. Så må det være mål nok i sig selv.

Hvad laver du om 5 år?

Jeg har forhåbentlig fået min bestalling. Efter 5 år på universitet bliver man jurist. For at blive advokat skal man arbejde 3 år som fuldmægtig. Så om 5 år har jeg forhåbentlig fået en ny titel: advokat.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Det lyder banalt, men vær dig selv! Skil dig ud, og lyt til din mavefornemmelse, det er dén, som kender dig bedst. Vi er alle forskellige. Og det skal der være plads til.

Hvis du vil se mere til Cecilie, så følg hendes blog lige her: @cillemor