Ugens blogger: Charmaine Lago

Denne uges blogger er Charmaine. Hun går meget op i mode, deler ud af sine bedste fototips og fortæller lidt om hendes fremtidsdrømme, som blandt andet indebærer det at blive fuldtidsblogger. Profile - 4

Hej Charmaine, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Hej Nouw. Ja, hvad gør jeg? Lige nu studerer jeg, så jeg skal egentlig op forholdsvis tidligt, men det jeg gør om morgenen det er at sørge for at komme ordentlig tid i seng og jeg har altid dagen inden forberedt mit outfit til dagen efter, så jeg ikke skal stresse med det om morgenen. Så er det bare ud af døren, og når man allerede er oppe så tidligt så kommer man ligesom automatisk godt igang!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive min blog som en blanding mellem livsstil og fashion, i og med jeg går meget op i mode, og følger rigtig meget med på den nye mode, og er hele tiden opdateret på hvad der sker i modeverdenen og interiørverdenen. Jeg er selv meget modebevidst, og går meget op i at skille mig ud, hvilket jeg også gør personlighedsmæssigt, så på den måde går jeg og min blog “hånd i hånd”, da jeg fokuserer på at være min egen inspiration for mine læsere i stedet for at prøve på at være som andre.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Som jeg ofte har fortalt på bloggen så var det min veninde som fik “sparket” mig igang med bloggen. Hun oprettede faktisk min blog for mig, og eftersom det gik godt, da jeg fik over 2.000 visninger på mit første delte indlæg, og havde mit første samarbejde efter en uge, så har det motiveret mig til at fortsætte, og heldigvis går det stadig godt!

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Tusind tak! Mine bedste fototips er ikke at tage opstillede billeder, men egentlig at få fotografen til at klikke løs, for det er sådan du får de bedste og mest personlige billeder. Derefter lad vær med at brug for mange effekter når du skal redigere dem, men bare bruge de nemme effekter som kontrast og fremhævelsen og skygge. Det er vejen frem til et flot og naturligt billede.
Hvad laver du helst om aftenen?

Lige nu er det torsdag, og jeg bruger egentlig helst min aften på at ligge i sengen og få ordnet de sidste mails og få styr på hvad der skal arbejdes på dagen efter. Hvis jeg går hen og bliver færdig med alt det jeg skal nå, så ser jeg mig faktisk få en god drink eller bare et glas vin. Det er den bedste måde at slutte dagen af på. I weekenden er jeg ofte altid ude og hygge mig med veninderne, og fredag bruges ofte på en god vinbrændert med kæresten.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Uha. Det er faktisk utrolig svingende. Jeg blev før i tiden inspireret rigtig meget af Kristina Bazan, hun er bare så ung og har opnået så meget på kort tid. Jeg er også meget fan af Xenia Overdose, i og med hun har opnået ligeså meget på kort tid. Men ellers bliver jeg inspireret af alle de skandinaviske influencers som Darja Barannik, Sophia Roe, Emili Sindlev, Tine Andrea, Pernille Teisbæk osv. Jeg ELSKER deres stil! Altid så inspirerende.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg har jo altid gerne ville være fuldtidsblogger, og jeg arbejder stadig på sagen. Planen har altid været at jeg ville flytte til København og leve drømmen derovre, men eftersom jeg stadig er i Herning, og nok ikke kommer herfra lige i øjeblikket, så satser jeg på at kunne finde en måde at blive fuldtidsblogger på alligevel, selvom jeg bare bor i Herning.
Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år så er jeg på vej mod at være 100% selvstændig, have mit eget og så skulle der gerne være styr på min fremtid! Jeg har allerede opnået en hel del, så til den tid handler det om at gentage succesen og arbejder videre og kæmpe hårdt for mine drømme som jeg altid har gjort.

Hvad ønsker du dig lige nu?

En hund. Hvad ellers? Ej.. Det sker desværre ikke, men hvor ville jeg gerne have en hund. Men der er mange ting jeg ønsker mig, men set bort fra de materialle ting, så ønsker jeg mig egentlig bare at fortsætte med bloggen, og få mere succes og sætte ny mål!

Kunne du tænke dig at se mere til Charmaine, så kan du følge hendes blog her: @CharmaineLago