Ugens blogger: Celina Christensen

I denne uge har vi fået lov til at interviewe Celina, som til dagligt står bag bloggen CelinaChristensen. Hun fortæller lidt om hvem der inspirerer hende og hvorfor hun begyndt at blogge. Profile - 2

Hej Celina, hvordan har du det?

Lige nu har jeg det virkelig godt! Alting går langt fra stille og roligt, for der er fuld fart på min hverdag. Jeg arbejder på højtryk for at finde en god balance mellem eksamenerne i 10. klasse, men også fordi det går sindssygt godt fremad med bloggen. Dog er jeg i et underligt mellemstadig i mit liv, hvor jeg vakler mellem at være ung, men også meget snart voksen. Samtidig venter jeg vildt spændt på at rejse til Texas til august for at bo i et år som udvekslingsstudent. Jeg glæder mig til at prøve at rejse alene, stå på egne ben og forhåbentlig lære mig selv bedre at kende.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Bloggen er for mig et frirum, hvor jeg kan udfolde kreativt. For mig behøver det ikke kun at omhandle et bestemt emne, men rumme alt, hvad jeg interesserer mig for. Jeg vil gerne have, at der ligger en mening og et budskab bag hvert eneste indlæg. Dog er jeg lige begyndt på bloggen, så jeg er stadig i gang med at finde den røde tråd, der binder hvert enkelt indlæg sammen til en større enhed.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Egentlig startede jeg bloggen, fordi jeg gerne ville have en slags online scrapbog for mit år i USA 2018/19, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde interesse i flere indlæg med andet indhold end min rejse. Selvom jeg er begyndt på andre temaer, så vil jeg stadig fokusere på at dele ud af mit år udenlands som udvekslingsstudent, for at inspirere andre til at tage del i samme eventyr.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Da jeg holder rigtig meget af fotografering, og har været i praktik som fotograf, så synes jeg helt klart, at det er en kæmpe fordel, hvis man bruger et godt kamera. Derudover har jeg meget fokus på komposition, beskæring og perspektiv. Derudover elsker jeg mange farver, og hvis der sker noget i billedet samt at der er bevægelse i.

Hvad laver du helst om aftenen?

Da jeg tilrettelægger mit program efter at få lavet så meget som muligt i dagstimerne - hvor der er godt lys til en masse insta-billeder, heheh - så værdsætter jeg at komme hjem og koble af, efter en lang dag. Jeg holder især af en kop te og en god serie, men jeg er dog altid langsom til at få taget bussen hjem, så jeg kun har kort tid, før jeg er træt, og er nødt til at gå i seng.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Egentlig er jeg en person, der nyder at blive inspireret at mennesker på gaden. Jeg bruger flittigt knappen udforsk på Instagram, og har stil efter mit humør, så finder jeg især inspiration hos personer som Charlotte Caroline, Clara Juul-Nyholm, Sandra Willer, Nikoline Skaarup, Emili Sindlev og Karoline Dall.

Hvad har du af mål for din blog?

Da hele bloggen er ret ny, og jeg har en mange bolde i luften, så er målet lige nu bare at finde fodfastet, og få et fast flow ift. indlæggene. Jeg vil gerne have fundet mit eget tempo, og have skabt et fedt content til mine læsere.

Hvad laver du om 5 år?

Jeg håber, at jeg er ude og opleve verdenen i endnu et sabbatår. Min store drøm er at blive rejseguide, så jeg håber at være i et sted i verdenen, for at udeleve min drøm og give andre folk en ekstraordinær ferie!

Hvad ønsker du dig lige nu?

Jeg ønsker mig vildt meget et Full Frame kamera fra Nikon, men fordi jeg ved, at sådanne kameraer koster en formue, så satser egentlig jeg på et brugt Canon Mark 5D. Af ikke-materialistiske ting ønsker jeg mig, at det hurtigst muligt bliver sommerferie, da jeg ser vildt meget frem til at få alle mine eksamener overstået og lange sommeraftener.

Kunne du tænke dig at se mere til Celina, så kan du følge hendes blog her: @celinachristensen