Ugens blogger: Cecilie Lind

Denne uges blogger er dygtige iværksætter Cecilie Lind, som står bag The Protein Kitchen. Hun deler ud af gyldne råd, til at få den bedste start på ugen og fortæller lidt om hvorfor hun startede med at blogge. Læs med her og bliv inspireret. Profile - 2

Hej Cecilie, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Jeg starter altid min mandag med en gåtur i den friske luft med en kaffe i hånden, enten ved vandet eller i skoven, for at vågne på den gode måde. Derefter danner jeg mig et overblik over ugens møder og opgaver. Jeg plejer altid at starte en uge med at minde mig selv om hvor heldig jeg er, at kunne beskæftige mig med arbejde og projekter jeg elsker – For mig er det alfa og omega med en positiv start på dagen. SÅ spiser jeg selvfølgelig ALTID sund og nærende morgenmad, og er der tid til det, tager jeg selvfølgelig billeder af den, som jeg kan smide på bloggen ;-)

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Min blog er præget af hvad jeg laver, og hvad der sker i mit liv. Bloggen er for mig, et sted hvor jeg kan dele mit liv som iværksætter og stifter af The Protein Kitchen, selvstændig og infuencer og ikke mindst alle de budskaber og tanker jeg har omkring sundhed, mind set og livet, som andre forhåbentlig får og har glæde af. Jeg deler også mine opskrifter og træningstips herinde. Som person er jeg altid meget positiv, og ser altid løsninger frem for problemer. Jeg nyder livet og dets finurligheder – Jeg elsker at rejse og at lave mad. Så jeg har ofte ja-hatten på, der resulterer i at jeg ofte har 1000 bolde i luften ad gangen..! Jeg er en hardworker, men også et fjollehoved, så jeg tager ikke mig selv for alvorligt!

Hvorfor begyndte du at blogge?

Det har været lidt on-and-off de sidste mange år. Jeg startede faktisk med at blogge tilbage i 2012/2013 for at dele mine opskrifter og budskaber.. Den dag i dag, er det for at tage folk med ’behind-the-scenes’ for at vise det ærlige og ægte, og for at inspirere med mine tanker omkring sundhed og mind set. Og så for at dele alle mine tips.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Find din egen stil for det første! Det har altid været min filosofi.. Jeg finder ikke inspiration hos andre, jeg vil være min egen J Når det så er sagt, så kan jeg anbefale at skyde billeder i naturligt dagslys, og brug et kamera, som du kan finde ud af. Det er spild af penge at bruge tusindevis af kroner på et spejlrefleks, hvis man ikke kan finde ud af at bruge dets utallige indstillinger og funktioner. Hvis du har et spejlrefleks eller systemkamera, så sørg for at tage billeder med så lav ISO som muligt (på den måde bliver billedet skarpest).

Hvad laver du helst om aftenen?

Går gerne en god tur langs vandet eller slapper af til god musik eller en god film…Eller laver sunde opskrifter selvfølgelig – jeg elsker at udvikle nye opskrifter.

Mine arbejdsdage er lange, og kræver meget af mig og min hjerne, da jeg konstant skal forholde mig til tusind ting, og skal huske alt for meget, så jeg har brug for ikke at lave for meget om aftenen på hverdag.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg inspireres af mange, så det er svært at sætte navn på alle. Men jeg elsker at følge positive profiler der er dygtige til noget. Dem som har arbejdet hårdt for at opnå noget i livet, og som ikke bare promoverer sig selv på udseendet. Jeg elsker at følge med i profiler der har et positivt sind. Jeg er vild med at følge sportsfolk, der elsker dét de laver, og som har knoklet få at blive dygtige – Jeg følger iværksættere og globetrottere og fotografer, og så følger jeg jo en masse søde influencers der nu er blevet mødre (det er efterhånden en del af dem jeg kender, som er blevet det med årene) og synes de er så seje, at de både formår at arbejde, være gode mødre, og stadig inspirere omverdenen.

Hvad har du af mål for din blog?

Mit overordnede mål er egentlig bare at inspirere med en masse lækre ting, og give folk et smil på læben.

Hvad laver du om 5 år?

Om 5 år, håber jeg at mit hjertebarn The Protein Kitchen er kommet til andre lande, og dermed arbejde internationalt med det. Så håber jeg, at jeg har endnu mere tid til blog, SoMe, photo og video, så jeg kan bruge tid på at være kreativ med det jeg elsker. Derudover regner jeg fortsat med at jeg laver personlig træning, da jeg elsker at undervise og motivere andre.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Jeg ønsker at The Protein Kitchen får succes, og så ønsker jeg at kunne rejse en tur til Asien til vinter… Men jeg ønsker mig ikke nogen fysiske ting J

Kunne du tænke dig at se mere til Cecilie, så kan du følge hendes blog her: @cecilielind