Ugens blogger: Caroline Wilton

Ugens blogger: Caroline Wilton

I denne uge kan i lære Caroline Wilton bedre at kende. Hun deler ud af sine bedste fototips og fortæller lidt om hvem hun er og hvad vi kan forvente at læse mere om på hendes blog. Profile -

Hej Caroline, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Mit bedste råd til en god start på alle ugens dage er at høre en podcast med en god vibe om morgenen. Jeg er vild med både Mads og Monopolet og Brunch med Carla Mickelborg. Så kan man ikke undgå at blive glad når man tuller rundt og gør sig klar. En god kaffe er også altid en dejlig ting at starte dagen på.


Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en udadvendt og eventyrlysten pige, med utrolig mange ambitioner. Jeg er også en meget ærlig person, hvilket også kommer til udtryk på min blog, hvor jeg deler stort set alt hvad jeg har på hjerte. Jeg er meget interesseret i mode, og jeg føler at jeg udtrykker mig igennem det tøj jeg tager på. Derudover har jeg en passion for at skrive, hvor man kan sige at jeg udtrykker mig på en anden måde. Jeg er nemlig en pige med en hel del tanker og følelser, og jeg synes det er sjovt at jeg kan få lov til at dele nogle af dem her på bloggen. Det kan godt blive kedeligt at skrive så mange ting og sager, som ingen får lov at læse.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge fordi jeg havde lyst til at skabe et kreativt frirum for mig selv, hvor jeg kunne udrykke min personlige stil, tanker og ideer omkring mode, men også et sted hvor jeg kan få love at dele mine skøre tanker og små skriblerier.


Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Tusinde tak! En god location gør selvfølgelig rigtig meget af arbejdet, sammen med lyset. Et tip er altid at stå mod solen. Derudover kan jeg godt lide at tage billeder lidt nedefra, fordi jeg synes det giver et mindre opstillet udtryk. I forhold til redigering kan jeg godt selv lide at skrue lidt ned for varmen i et billede, men til gengæld op for både kontrast, skarphed og farvemætning. Det gør billedet mere autentisk.
Hvad laver du helst om aftenen?

Hvis du spørger mig, er der intet bedre end en chailatte og en chitchat med en god ven eller veninde på en hverdagsaften. Weekendaftenerne byder dog ofte på drinks med lidt flere procenter, og det er nu også lige som jeg kan lide det. Generelt må jeg indrømme, at jeg nok er lidt af en selskabspapegøje.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Uh der er en hel del seje piger som der inspirerer mig på de forskellige platforme. Jeg er vild med blogs som Sillewho, Ravens life, Amalie Wessel og Roe diary og Emili Sindlev. Der er også en masse instagrams, som jeg er inspireret af. Herunder Ida Broen, Anni Friberg, Frederikke Thiberg og Tippie-Maya Høgh

Hvad har du af mål for din blog?

Min blog er et relativt nyt initiativ, og jeg har som sådan ikke noget direkte mål for den. Jeg turer i hvert fald ikke håbe på noget. Tanken var at skabe et kreativt frirum for mig selv, og så er det selvfølgelig et klart drømmescenarie at opnå succes med den som en bonus.


Hvad laver du om 5 år?
Om 5 år er jeg bosat i en storby hvor jeg er i gang med at studere til noget. Til et eller andet. Jeg drømmer om at beskæftige mig med noget der kan kombinere min interesse for mode og en form for kommunikation.


Hvad ønsker du dig lige nu?

Lige nu drømmer jeg mig bare væk fra regnvejrsdage og afleveringer. Jeg tror aldrig jeg har set så meget frem til noget, som jeg ser frem til sommer pt. Lange aftener på terrassen med grillmad og vin, festivaller, rejser med mine veninder og massere af fregner. Årh, jeg håber det er sundt at glæde sig.

Kunne du tænke dig at se mere til Caroline, så kan du følge hendes blog her: @Carowilton