Ugens Blogger: Blog By Ea

Ugens Blogger: Blog By Ea

Profile - 2

Hej Ea, hvordan har du det?

Hej! Jeg har det rigtig godt, tak! Det betyder rigtig meget, at få lov til at være ugens blogger, så det påvirker jo kun humøret positivt.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv om en meget tænkende, reflekterende og observant person. Jeg tager alle indtryk i min hverdag til mig, og det kommer nok også til udtryk i min blog, som jeg oftest bruger til at videreformidle mange af mine tanker og indtryk fra min hverdag.
Jeg vil beskrive min blog som et univers hvor der er plads til frie tanker, forskellighed og oplevelser. Min blog er nok en smule anderledes en så mange andre, og det er super vigtigt for mig at den afspejler hvem jeg er, og ikke mindst at jeg har stor interesse for de indlæg jeg udgiver.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg startede min første blog for snart 5 år siden, da jeg boede i Malaysia. Den startede jeg med henblik på at opdatere alle derhjemme, men den slettede jeg desværre, da jeg ikke følte jeg havde tid til den mens jeg var i forsvaret.
Men så startede jeg en ny blog op hos Nouw for 2,5 år siden. Denne gang var det mere for at lave mit eget lille forum, hvor jeg kunne være mig selv og skrive alle mine tanker.

Hvad kan man bl.a. læse om på din blog?

Man kan læse lidt af det hele. Jeg skriver alt hvad jeg har på hjerte og hvad der lige kommer til mig. Så det er både oplevelser, tanker fra dagligdagen, sure opstød og positive tanker.

Hvad har været den bedste oplevelse med din blog?

Den bedste oplevelse er den respons jeg får herigennem. Jeg synes det er en fed følelse når jeg bliver bekræftet i det jeg laver, og specielt når jeg kan hjælpe nogen.

Hvad laver du til dagligt?

Jeg læser International virksomhedskommunikation og marketing på SDU. Derudover arbejder jeg som studentermedhjælper i en marketingafdeling, og sidst men ikke mindst, er jeg frivillig social media assistant ved DINNødhjælp.
Derudover træner jeg en del, og så bruger jeg selvfølgelig også en masse tid med familie og veninder.

Vi er vilde med dine rejsebilleder! Hvad er dine bedste fototips?

Mange tak! Det vigtigste er at du tager billeder at noget du finder smukt eller spændende. Og så hav en ordentlig omgang tålmodighed med dig. Jeg har flere gange siddet både hele og halve timer med det samme motiv, for at få det helt rigtige fokus.

Hvordan finder du inspiration til nye indlæg til bloggen?

Jeg finder meget af min inspiration fra min dagligdag. Det kan være alt fra en samtale jeg overhører i toget om et givent emne, ting jeg læser i blade og magasiner, og til diskussioner jeg har med min familie, venner eller medstuderende. Og så finder jeg selvfølgelig også meget inspiration på andre blogs.

Hvilke andre influencers inspireres du af, og hvorfor?

Jeg er helt vild med Linedansen.dk – Jeg kan godt lide at følge med hos hende fordi hun er meget transparent. Hun er modig og meget ærlig omkring ting som andre måske ikke ville sige højt – og så er hun bare virkelig sjov. Derudover følger jeg fast med hos jemappelleanemone, CharlotteCaroline og sarahhye. Jeg kan godt lide deres stil og måde at tage dagligdagen op på.

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg ved ikke helt hvad jeg har af specifikke mål for min blog. Da jeg har rigtig meget andet i min hverdag, er min blog min hobby og ikke et fuldtidsfokus. Men jeg vil selvfølgelig rigtig gerne blive ved med at udvikle mig og inspirere folk omkring mig. Jeg hygger mig med det og jeg nyder det, og det er ganske fint for mig lige nu.

Hvad laver du om 5 år?

Jeg har afsluttet min uddannelse, har scoret drømmejobbet og så har jeg selvfølgelig stadig godt gang i min blog og alt hvad der følger med den.

Hvad er dit bedste råd til dem, der ønsker at starte en blog?

Jeg tror mine bedste råd er, at du bare skal kaste dig ud i det og føle dig lidt frem, men sørg for at være tro mod dig selv og hav dig selv med i alle dine indlæg og udtalelser. Og så skal du ikke tænke så meget over hvad alle andre tænker.
Slutteligt vil jeg helt sikkert anbefale Nouw som platform - det er så dejlig nemt at finde rundt herinde og det er den platform der har fungeret bedst for mig.

Hvis du vil se mere til Ea, kan du følge hendes blog lige her: @BlogbyEa