Ugens blogger: Anna Katinka

I denne uge kan du lære smukke og dygtige Anna Katinka bedre at kende. Hun er faktisk fra Norge, men bor i Øjeblikket i Danmark, hvor hun studerer. Ved siden af studiet passer hun sin blog og sin Instgram og vi kan kun sige, at hun gør et godt stykke arbejde. Profile - 6

Hej Anna Katinka, hvordan har du det?

Hej! Jamen jeg har det faktisk rigtigt godt - dog har jeg meget travlt! Lige for øjebliket er det meget med skole da jeg har eksamen om nogen uger. Men ellers, arbejder jeg rigtigt meget som tjener ved siden af studiet, så det skal også passes. Samtidig, vil jeg jo også være en aktiv instagrammer og blogger, så jeg har mange bolde i luften, men det er sådan jeg kan lide det!

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?
Jeg tror rigtigt mange der ikke kender mig, kan have et billede af mig som en person der tager mig selv meget højt. Det er dog en misforståelse. Jeg elsker at ikke skulle tage mig selv så højtidelig. Jeg er nok den i gruppen der alltid er meget uheldig og gør de dumme ting, men heldigvis kan jeg sagtens grine af mig selv og lave sjov af det. Samtidig er jeg meget omsorgsfuld, min familie og veninder er mit alt, og jeg setter dem alltid før mig selv, jeg ved ikke hvor jeg ville have været i denne verden uden dem. Jeg er også pigen der er sulten HELE tiden; er jeg til events, finder i mig ved maden og drinks, og i gruppen af mine veninder spiser jeg måske det dobbelte af dem. Mad er ALT for mig, hahah. Samtidig elsker jeg at opleve og møde nye mennesker og steder, så det gør at jeg er nok en meget søgende og nysgerrig person.

Min blog er nok et godt spejlbillede af mig som person - jeg ønsker i hvert fald at den skal være det. Dog, synes jeg det kan til tider være svært, men jeg er også begynt at åbne mig mer og mer op for det, og tilbagemeldingerne er kun godt, så jeg tror jeg skal fortsette med det! Det er ellers selvfølgelig mest outfits der fylder min blog, noget som skyldes at jeg først og fremst elsker tøj, men synes at det er sjovt at også lege lidt modell!

Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg kommer fra et meget lille sted i Norge, hvor mode, tøj og modellering ikke har været så interessant for mine veninner der kommer derfra. Den gangen gjorde det nok at jeg følte mig lidt alene om min lille lidenskab. Internettet var derfor min løsning og en blog blev naturlig for mig at have. Det gjorde at nåede ud til piger med samme interesse som mig og på den måden følte jeg ikke mig ikke så alene om min hobby og drømme. Samtidig fik jeg jo et endnu større billede og forståelse af mode og tøj, en før og jeg udviklet min tøjstil og smag efter hånden som bloggen blev større og jeg blev ældre, noget som helt klart har givet mig mere smag. Nu er min blog mere et fri-sted for mig, et "happy place", hvor jeg kan udtrykke mine tanker og følelser, men også stadig vise mit tøj frem og lege lidt model som jeg elsker.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?
Tusind tak!
Skaf noget nyt og vær unik! Jeg er så træt af de samme billederne af det samme tøjet som dukker op hele tiden. Det der fanger min interesse er dem der har skabt noget ekstra i sit billede, måske lidt ekstra farver, en anderledes pose eller en mega god lokation med en afslappet stil. Jeg er ikke så meget til "opstillede" billeder, i den form af at man står lige ved en veg og ser direkte i kameraet. Jeg er mere til at det skal være et "ubevist" taget billedet, i forståelse af at modellen ikke alltid kigger ind i kameraet eller ikke alltid sidder med en kaffe i hånden. Anderledes er godt!

Hvad laver du helst om aftenen?
Jeg arbejder meget i weekenderne, så hvis jeg ikke står nede på restauranten, er jeg nok med mine veninnder og får noget lækker vin og får noget godt spise, vi er også gode til at tage ud i byen! Ellers så plejer jeg og min roomie, at hygge med noget slik og se en god film sammen. Vi er som søstre og nyder at have aftensmad sammen eller bare nyde hinandens selvskab med hver vores computer med noget snacks imellem os.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg bliver nok mest inspireret af den norske influencer Annijor og instagrammeren Xeniaoverdose. Jeg føler jeg kender mig meget igen i det Annijor skriver og lægger ud på sin blog, og hun har en tøj stil jeg rigtigt godt kan lide! Xeniaoverdose blev min favoritt lige efter jul og har nok inspireret mig til at tage nogen anderledes billeder, da hun har nogen rigtigt gode billeder, hvor ingen af billederne ligner hinanden, men er i samme stil. Hun er fantastisk og unik, noget jeg også vil være!

Hvad har du af mål for din blog?

Jeg ved ikke om jeg har et direkte mål med min blog, jeg nyder at den vokser, men jo mere den vokser jo mere ansvar og arbejde får jeg - selvfølgelig et arbejde jeg rigtigt god kan lide at have, men jeg vil også have den glæden over at det er min hobby! Jeg tror jeg ønsker at den skal kunne give mig flere bekendtskab og flere oplevelser, at have muligheden til at få noget flot tøj er selvfølgelig lækkert, men ikke så givende som oplevelser!

Hvad laver du om 5 år?
Jeg har faktisk også gået i gang med at søge nye studier, som faktisk er i USA, New York. Så drømmen må jo være at jeg om fem år, løber rundt i New Yorks gader og nyder et travlt med et indholdsrigt liv der!

Hvad ønsker du dig lige nu?
Lige nu kunne jeg godt ønske mig at være sammen med min familie. Jeg ser dem ikke så tidt når jeg bor her i Danmark og de i Norge, så det er alltid meget hyggeligt og specielt at være med dem. Samtidig kunne jeg godt tænke mig at sidde på ryggen til min tidligere hest og galopere over markene og bare mærke friheden og glæden af at være i ét med hende, det måske mit aller største ønske.

Kunne du tænke dig at se mere til Anna Katinka, så kan du følge hende her: @akvdf