Ugens blogger: Anna Bach

Ugens blogger: Anna Bach

Denne uges blogger er Anna, hun er en frisk tøs på 16 år og med et brændende hjerte for mode. Hun deler ud af sine bedste fototips og sørger desuden altid for ikke at gå for sent i seng om søndagen. Læs med her og lær hende bedre at kende. Profile - 2

Hej Anna, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag

Uha, jeg sørger for ikke at gå alt for sent i seng om søndagen, så jeg er frisk og klar på en ny uge. Derudover sætter jeg altid noget musik på, så jeg kommer lidt i gang, og så spiser jeg altid godt med morgenmad og en kop kaffe skader heller ikke.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg vil beskrive mig selv som en meget frisk pige, med et brændende hjerte for mode. Hvilket også afspejler sig i min blog. Derudover går jeg også meget op i, at den skal være personlig, og vise de ting der sker i ens liv, når man er 16 år.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Siden jeg var helt lille har jeg elsket mode og bloggere. Den var det mest youtube, da jeg så begyndte at læse blogs, fandt jeg hurtigt ud af at det var noget for mig. Jeg har dog først samlet mod og startet min egen for godt 4 måneder siden. Og jeg er så glad for at jeg gjorde det

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Som sagt, så går jeg op i det personlige, det vil sige, at jeg ikke er så vild med billeder som er alt for opstillet. Jeg er vild med billeder som også viser ens personlighed og glæde. Så mit bedste fototip må nok være: Smil og vær glad og husk at alle billeder bliver bedre med godt lys.

Hvad laver du helst om aftenen?

Jeg er meget socialt anlagt, så elsker at være sammen med mine venner og feste, men på den anden side, så er jeg også et kæmpe familie menneske, så elsker også at være hjemme og se film med min familie.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg synes virkelig Freja Wewer er dygtig. Hun virker meget nede på jorden og så har hun en super fed og inspirerende stil. Udover Freja, så kan jeg også rigtig godt lide Sandra Willer. Hun er super sød og jeg bliver altid lidt glad når jeg læser hendes blog eller ser hendes videoer. Jeg kan rigtig godt lide hun altid er så positiv og så er hun også bare vildt flot.

Hvad har du af mål for din blog?

Min blog er en fritidsblog. Jeg laver et indlæg, når jeg har tid, og det kan godt være lidt svært, for jeg har ofte travlt. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at leve af det på en eller anden måde og opnå mere succes og lave flere collabs med støre brands Og måske en dag, udgiv mit eget. For der er vel intet bedre når ens job er en passion.

Hvad laver du om 5 år?

Den var lidt sværere….. Om 5 år, har jeg nok taget et sabbat år, hvor jeg rejser og oplever verden. Derefter skal jeg i gang med en uddannelse, som nok er noget med kommunikation og mode.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Eftersom at det er sommer, så kunne jeg godt bruge nogle flere bikinier, badedragter og solbriller, hahah. Man kan aldrig have for meget af det.

Kunne du tænke dig at se mere til Anna, så kan du følge hendes blog her: @AnnaBach