Ugens blogger - Sonja Davidsen

Denne uges blogger er smukke Sonja, som blogger om mode, skønhed, livsstil og rejser. Hun ønsker at give læserne et indblik i hendes daglige liv samt komme med forskellige tips. Sonja arbejder fuldtid som model og er ved at starte sit eget brand sammen med sin kæreste og bedste ven. Læs med og bliv inspireret! Lifestyle -

Hej Sonja, hvordan har du det? Hvordan føles det at haveugens blog?
Hey! Jeg har det meget godt, tak! Det føles godt, jeg er det helt sikkert meget smigret og TAK fordi i gider at se på min blog, forhåbentlig kan i også få noget inspiration ud af det!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I kommer til at læse meget mere om fashion; det undertøjs brand jeg er i gang med at lave og mit arbejde som model. Så GLÆD jer!

Hvad er dit bedste modetips generelt?
Mit bedste modetip er; hvis du er helt "lost" og slet ikke ved hvilken vej du skal gå med dit outfit, så gå All Black - den er altid en sikker vinder.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg spenderer helst min lørdag sammen med mine venner og kæreste måske ude på en god restaurant med nogle lækre cocktails. Det er den bedste lørdag for mig hvis jeg har fri.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Det her er måske lidt underligt men jeg læser ikke andre blogs... Jeg ved ikke om det er normalt, så min blog er måske underlig? Ej, men jeg bliver inspireret at mange magasiner og modeprofiler på Instagram, pinterest osv! Og jo nogle gange kigger jeg på blogs hos forskellige brands, så det er nok dem jeg bliver mest inspireret af og så med et mix af "kære dagbog" haha.

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg er meget god til at synge i badet og så har jeg også et skjult talent som konditor. ;)

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år ser jeg mig selv stadig eje mit brand som jeg er i gang med at bygge op lige nu og arbejde fuldtid med det og gerne at det har fået succes, jeg bor helt sikkert i udlandet om 10 år. Farvel kolde Danmark!

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Jeg ved ikke om der er nogen opskrift på det, jeg er bare mig selv og poster de ting jeg har lyst til her på min blog!

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Jeg er lige vågnet og sidder og svarer de her spørgsmål imens jeg kigger ud af vinduet og kan se det øs regner. Så - SOL, STRAND og GODT SELSKAB. Det er de 3 ting jeg ønsker mig allermest lige nu.

Besøg Sonja's blog her: @Sonjadavidsen