Ugens blogger - Sofie Martine

Ugens blogger - Sofie Martine

Sofie Martine driver sin mode og livsstilsblog på 6 år. Samtidig med bloggen er hun i fuld gang med sit studie og har et ønske om, at komme til, at arbejde med pr og marketing inden for mode- eller rejsebranchen. Læs med her og lær Sofie Martine bedre, at kende. Profile -

Hej Sofie Martine, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej Nouw. Jeg føler, at jeg har en masse medgang lige for tiden, så jeg har det rigtig dejligt. Det er et kæmpe skulderklap at blive udvalgt til at være Ugens Blogger, og det er jeg rigtig stolt over.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Min blog er primært bygget op omkring outfit indlæg, og det vil den i højeste grad også fortsætte med at være, derud over håber jeg også på, at jeg kan få endnu flere rejse indlæg på bloggen. Det kræver selvfølgelig nogle rejser, men allerede til november tager jeg igen til Marokko, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg er helt vild med det land!

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Mit bedste modetip er helt sikkert at føle sig tilpas i det, man har på. Jeg har flere gange klædt mig på hjemmefra og tænkt, at det hele bare spiller, men så snart jeg så er kommet frem til min destination har jeg følt mig super utilpas, fordi det måske slet ikke er min stil. Jeg er dog blevet meget bedre til at hoppe visse tendenser over, fordi det bare ikke passer til min personlige stil, og det tror jeg bare, at man somme tider er nødt til at indse. Så mit tip er at føle sig komfortabel i det, man iklæder sig.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Hvis min lørdag aften ikke står på arbejde eller træning, er jeg stor fan af venindeaftener med god mad, vin og tøsesnak til langt ud på natten, men jeg må dog være ærlig og indrømme, at jeg de næste par måneder nok nærmere kommer til at bruge mine weekender på sofaen med en skål slik til Voice Junior og en god film efterfølgende.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg læser faktisk ikke særligt mange blogs, fordi tiden simpelthen ikke er til det. De blogs jeg dog følger med i, er typisk fordi jeg har et personligt forhold til bloggeren bag. En blogger jeg dog synes altid leverer fantastiske billeder med virkelig velformuleret tekster til er Natalie der driver bloggen http://natulia.com. Hvis I ikke kender hendes blog, fortjener den helt sikkert et besøg. Bloggeren bag er tilmed også virkelig sød og virkelig smuk.

Del dit hemmelige talent med os!
Uh, den er faktisk rigtig svær. Jeg ved ikke, om man kan kalde det et hemmeligt talent, men jeg nyder at arrangere middage, sammenkomster eller fester for mine nærmeste. Jeg nyder at dække bord flere dage før gæsterne kommer, arrangere snacks og folde servietter, så jeg på dagen kun skal koncentrere mig om maden og mine gæster. Derud over har jeg også altid ret meget overskud, og når for det meste de 10.000 ting, der står på min to-do liste i løbet af en dag.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Jeg håber, at jeg om ti år stadig driver min blog. Hvad jeg har opnået med min blog til den tid, eller hvad mit fokus vil være om ti år, tør jeg ikke satse på. Om ti år vil jeg være 35 år, så jeg kan dog næsten garantere, at jeg er færdig med mit studie, at jeg arbejder med pr og marketing inden for mode- eller rejsebranchen og at jeg har en dejlig lille familie.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Det aller vigtigste for mig er, at jeg efter 6 år stadig synes, det er sjovt at blogge. Det er vigtigt at huske på, at jeg blogger for min egen skyld, fordi jeg netop synes, det er sjovt. Jeg nyder at tage billeder. Jeg slapper af, når jeg sidder med bloggen og redigerer og skriver indlæg. Jeg elsker at komme ud og møde nye mennesker, og så er de fordele der også er ved at drive bloggen kun et kæmpe plus for mig. Hvis man overvejer at starte en blog, skal man ikke gøre det blot for at få gratis ting, men fordi man kan lide hele pakken.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Det evige ønske på min liste er en Chanel 2.55 med guld hardware, men Chanel Boy, også med guld hardware, er dog næsten kommet lige så højt op på listen, efter jeg så den i Belgien for en måneds tid siden. På et tidspunkt må det ske, at jeg køber den, så ønsket kan blive fjernet fra listen. Derud over drømmer jeg om at blive færdige med mine studier, så jeg kan få et rigtigt voksen-job og at rejse jorden rundt, gerne på en båd.

Besøg Sofie Martines blog her: http://nouw.com/sofiemartine