Ugens blogger - simone sigfredsen

Ugens blogger - simone sigfredsen

Denne uges blogger er smukke Simone, som lige nu går på en skole inden for mode, tekstil og design. Hun drømmer om at have sit eget tøjbrand og arbejde som designer. Læs med her og hør mere om denne uges blogger! Profile -

Hej Simone, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det rigtig dejligt. Jeg er meget heldig for tiden, da alt går min vej lige pt. Det føles så skønt, og jeg er så glad for, at mine læsere gider følge med på bloggen.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I kommer til at se lidt mere personlighed, og nogle guides til hvor man shopper i gode genbrugsbutikker.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Her for tiden er der en del snak om hvor tynd man skal være, i de fleste pige vennegrupper. Mit bedste modetip er, at lære at elske sig selv for den man er, og gå i det tøj der klæder en bedst og som man føler sig bedst tilpas i. Det er fuldstændig ligegyldigt hvor flot tøj du har på, hvis du ikke føler dig tilpas i det.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg spenderer helst min lørdag aften med nogle venner og veninder til et glas vin eller to. Eller en tur i byen.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Det lyder en smule dobbeltmoralsk når jeg siger, at jeg ikke rigtigt læser blogs. Men det er primært fordi jeg synes der er mange der ikke kan se forskellen på at blive inspireret af andre bloggere, og at kopiere dem. Derfor prøver jeg bare at holde mig helt fra at læse andre blogs, så min egen bliver så meget mig som muligt.

Del dit hemmelige talent med os!
Mit hemmelige talent må være, at jeg er en lille dansemus. Man skulle ikke tro det, men jeg har danset ballet i 13 år.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år er jeg næsten 28. Så jeg ser mig selv bo med min store kærlighed og måske endda have et barn på vej, i en lejlighed i indre by. Og så er drømmen, at jeg har startet mit eget tøjbrand og arbejder som designer.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Succes for mig og på min blog, er at kunne inspirere nogle mennesker derude, og få nok læsere til at kunne tjene gode penge på at blogge.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Sommerferie, kørekort og lidt mere tid med min familie.

?Besøg Simones blog her: Nouw.com/ssigfredsen