Ugens Blogger - Satina Wandel

Ugens Blogger - Satina Wandel

Denne uges blogger er Satina Wandel. Hun deler ud af gode råd, mener det er vigtigt at være sig selv og så drømmer hun om at blive forfatter. Læs med her og bliv inspireret! Profile -

Hej Satina, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det ganske godt. Det er super fedt at have ugens blog. Nu har jeg efterhånden blogget i lang tid og på forskellige platforme, men det er først inden for de sidste par år, jeg har vidst, hvad jeg ville med den, så det er fedt, når det bliver anerkendt!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Jeg har længe arbejdet på at få flere outfits på bloggen, da det er nogle af mine favorit posts fra andre bloggere. Udover det vil bloggen fortsat have et personligt touch og jeg vil også gerne skrive mere i beautykategorien. Desuden vil jeg gerne have bøger til at fylde mere på min blog, fordi de fylder så meget i mit liv til daglig. Egentlig ville jeg også gerne skrive flere debatindlæg, men jeg er ikke sikker på, at jeg er mentalt stærk nok til at blive konfronteret med de eventuelt negative kommentarer, der kan komme ud af den slags.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Bare gør det. Jeg har, helt ærligt, altid været ret ligeglad med, om noget er in eller om andre vil synes, det er cool, så længe jeg selv føler mig godt tilpas i det, jeg har på. Det er også min opfattelse, at man ser langt bedre ud i det, man føler sig tilpas i. Så mit modetip er: bare gør det, hvis du føler for det!

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg kommer nok til at lyde som en dame på 65+ nu, men mine bedste lørdag aftener bruges på sofaen med enten en serie på Netflix eller underholdende programmer på TV2 Charlie (ja, Charlie er den bedste kanal) eller en god bog. På min ene side hygger et af mine marsvin og på den anden står en dampende kop kakao. Dét er hygge! Og ja, nogle gange er der også broderi indblandet...

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Der er ufatteligt mange. På det mere personlige og alvorlige plan finder jeg meget inspiration og på sin vis også støtte hos SilleWho. Når det kommer til beauty, er Pudderdåserne min bibel og med mode kan jeg altid regne med Sandra Willer eller Ilirida Krasniqi til at diske op med inspirationen. Christina Dueholm er desuden også en af mine inspirationskilder, men hende kan jeg ikke rigtig putte i en bås, hun er ligesom bare en inspirerende personlighed igennem sin blog og dermed en af mine favoritter.

Del dit hemmelige talent med os!
Haha, hvis jeg havde et talent, ville jeg ikke holde det hemmeligt... Ej, jeg får tit og ofte ros for mine evner inden for det skrevne ord - et ret godt tegn, når jeg nu går og drømmer om at blive en anerkendt forfatter.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Jeg hader det spørgsmål. Virkelig. Hvor skulle jeg vide fra, hvor jeg er om 10 år? Haha! Der kan jo ske så meget! Men en clairvoyant har for nyligt fortalt mig, at jeg bliver meget gammel, så jeg kan måske roligt tænke 10 år frem... Jeg tror, at jeg om 10 år fortsat bor her i Odsherred, for jeg føler mig overraskende godt tilpas heroppe nu. Jeg har hel sikkert stadig dyr og måske det til den tid også er lykkedes mig at finde et menneske, der har lyst til at tilbringe livet sammen med mig. Og så har jeg, i tråd med ovennævnte, fået udgivet en masse bøger.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Det er et svært spørgsmål, da jeg overordnet ikke betragter min blog som succesfuld. Jeg er glad for de læsere, jeg har, de samarbejder, jeg bliver tilbudt og den respons, jeg får, men jeg ved også godt, at min blog fortsat blot er et lillebitte riskorn i den kæmpestore gryde, der udgør blogsfæren. Skulle jeg alligevel diske op med en form for råd ville det være struktur og gennemsigtighed. Struktureret indlæg, hyppige indlæg med godt indhold og gennemsigtighed over for læserne. De skal vide, hvem der sidder bag skærmen og hvad denne står for.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Resten af Sandra Willers kollektion for MissYa(!), "Exhibit Box" fra Nomess Copenhagen, til min smykkesamling og Sonja Bag fra Marie Jedigs samarbejde med Markberg.

Kunne du tænke dig at se mere til Satina, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/satinawandel