Ugens blogger - Sarah Frey

Ugens blogger - Sarah Frey

Denne uges blogger er Sarah Frey. Sarahs bedste modetip af "stay basic, but differen" og så drømmer hun om at blive stylist og make-up artist. Læs med her og lær Sarah bedre at kende. Profile -

Hej Sarah hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det virkelig skønt for tiden! Jeg er helt overvældet over at have ugens blog, jeg blev meget overrasket og selvfølgelig rigtig glad da jeg modtog en mail om, at jeg var udvalgt til ugens blogger. Så jeg synes bare, at det er mega fedt & en mega stor ære at få. Jeg havde overhovedet ikke regnet med at jeg ville nå hertil så hurtigt, men det er jeg mega glad for.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I kommer helt klart til at læse meget mere om mig og mit liv. Mine oplevelser & mit syn på livet.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Jeg er vild med det enkle og feminine. Men jeg kan også rigtig godt lide at være for overdrevet nogle gange, jeg vil hellere være overdressed end underdressed. Så mit modetip må være “stay basic, but diffrent”.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg ved ikke noget bedre end at ligge og flade ud på sofaen med dyner og se en god film med min skønne kæreste og selvfølgelig en masse chokolade, hehe. Jeg ville vælge det her frem for næsten alt. Det er bare det hyggeligste & især her om vinteren, når det er koldt og mørkt udenfor. Pånær en veninde aften med lidt tapas og lækker vin.. mums!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg bliver faktisk inspireret af alle blogs jeg læser, hver gang jeg læser et indlæg får jeg en ny ide til mit eget næste indlæg. Men mine yndlings bloggere er helt klart en af mine gode veninder “Nadine Pieper” & den kendte “Tina Maria", jeg synes, at de begge laver nogle virkelig fede indlæg med masere af inspiration til mode og beauty!

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg kan spise og spise uden at tage på, haha. Det ret fedt, faktisk! Jeg kan seriøst spise konstant.. hehe.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år ser jeg mig selv bo i en hyggelig lille lejlighed i det indre københavn med min kæreste, vores forhåbentlig første og måske andet barn & en lille hundehvalp. Jeg er færdig uddannet som stylist eller makeupartist og har det fedeste job, hvor jeg kan komme ud med alle mine kreative håndtalenter, haha. (MY DREAM!)

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Jeg tror det er vigtigt at poste indlæg ofte og være sig selv, være åben & ærlig. Det tror jeg helt sikkert er med til at gøre, at folk vil blive ved med at læse med. Jeg tror også, at det er vigtigt at ens blog har en rød tråd, at ens indlæg hænger sammen med alt det andet og at ens indlæg er overskueligt at læse, at det står overskueligt. Jeg tror folk mister lysten ved en rodet blog. Og det vigtigste BILLEDER!! Massere billeder, en blog uden billeder er bare så kedeligt!

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

1. Den nye iphone 7l! helt klart. Jeg har forelsket mig i den kvalitet af fotos. Nøj, hvor er kvaliteten bare god!

2. Et kreditkort med massere penge, haha.

3. At jeg får verdens hyggeligste jul! jeg ELSKER nemlig jul. Og der er bare ikke noget bedre end en hyggelig juleaften.

Kunne du tænke dig at se mere til Sarah, så kan du finde hendes blog her: Nouw.com/sarahfreyhansen