Ugens Blogger - Pernille Skougaard

Ugens Blogger - Pernille Skougaard

Denne uges blogger smukke Pernille. Hun driver en personlig blog med fokus på mode og skønhed, da det er denne branche hun arbejder inden for. Derudover har hun noget af et hemmeligt talent, som ikke alle kan! Lær Pernille bedre at kende her! Profile -

Hej Pernille, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej! Jeg er så begejstret! Det er da et kæmpe kompliment at blive valgt til ugens blogger, og jeg er super stolt over det. Jeg håber, at der er flere der får øjnene op for min blog og bliver inspireret af det jeg blogger om. Dét er grunden til, at jeg blogger at dele al min inspiration og inspirere andre.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I fremtiden kommer der til at være flere personlig indlæg om det der lige rører sig i min hverdag og flere outfit-billeder. Meen jeg er jo en sucker for beauty, som også er den branche jeg arbejder i, så det vil min blog også fortsat handle om.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Det er de små detaljer der gør den store forskel.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Til en lækker tøsemiddag med vin, grin, snak og spil - Jeg ELSKER at spille spil, helst noget Tegn & Gæt eller noget i den dur.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg bliver meget inspireret af de bloggere som er meget jordnære og hvor det ikke virker som om de sætter et "filter" på hele deres liv.

Del dit hemmelige talent med os!

Uh, mit hemmelige talent.. hm.. hahaha, lidt slesk måske, men det må være at jeg kan binde knude på kirsebærstilke.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Med skønne små børn med min dejlige kæreste og godt gang i min karriere.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Der var en gang en der sagde til mig, at man skal blogge for din egen skyld. Det synes jeg er så vigtigt at huske på. Det skal ikke fjerne fokus fra den virkelige verden og når jeg selv har den ekstra gejst for mit indlæg, kan jeg klart se, at det også er det der bliver læst mest.

Nævn 3 ting som du ønskerdig lige nu!
Årh jeg kunne helt sikkert godt bruge: SOL, EN MÆLKESNITTE OG EN KILDETUR - intet så skønt som et godt grin.

Besøg Pernilles blog her: Nouw.com/Pernilleskougaard