Ugens blogger - Pauline Skou

Ugens blogger - Pauline Skou

Denne uges blogger er søde Pauline, som elsker at udtrykke sin kreativitet og hendes hverdag på bloggen. Læs med her, og se hvor Pauline ser sig selv om 10 år og meget mere. Profile -

Hej Pauline, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det super! Jeg er rigtig glad for at blive valgt til ugens blog, da det altid er dejligt at få anerkendelse for sit arbejde.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I kommer til at se mine nyeste køb i et indlæg snart, og udover det, arbejder jeg på at få indført flere outfit indlæg på bloggen, da det er nogen af mine favorit indlæg at læse selv!

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Mit bedste modetip ville være, at holde sig opdateret omkring hvad trenden er lige nu og hvilke modetendenser der florere rundt, men samtidig sætte sit eget præg på det, så man ikke ligner alle andre i gadebilledet, men stadig ved hvad der er in.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Det er meget forskelligt - jeg elsker at slappe af derhjemme i behageligt tøj og ingen makeup, men jeg siger heller ikke nej til en god fest eller bytur!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Sandra Willer har altid været en af mine favoritter. Hun inspirerede mig til at blive en del af blogverdenen som 13-årig, hvor jeg for første gang forsøgte mig med en blog. Derudover har bloggere som Maria Kragmann og @FrejaWewer helt fantastisk stil!

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg ved ikke om jeg besidder et hemmeligt talent, men jeg spiller klaver på 9. år og så har jeg elsket at tegne siden børnehaven.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Som 28-årig ser jeg mig selv være et sted inde for modeverdenen eller et andet kreativt erhverv, gerne med en god uddannelse bag mig. Drømmen er, at være bosat i en storyby som London eller København.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Det er vigtigt for mig at jeg laver indlæg og poster billeder, som jeg selv synes ville være spændende at læse på en blog. Der er ikke noget værre end irrelevante indlæg, der ikke passer ind på ens blog.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
En perfekt studenterkjole, Céline solbriller og sommerferie selvfølgelig!

?Besøg Paulines blog her: Nouw.com/paulineskou