Ugens blogger - Natalie Jensen

Ugens blogger - Natalie Jensen

Denne uges blogger er smukke Natalie. Hun bestræber sig efter at gøre sin blog så personlig, som mulig og så drømmer hun om en penthouse lejlighed i New York, og det forstår vi godt - who doesn't? Læs med her og bliv inspireret. Profile -

Hej Natalie hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Hej! Jeg har det faktisk rigtig godt i dag, trods nogle irriterende migræneanfald i ugens løb. Men ugen er helt sikkert reddet nu og jeg er meget smigret over at være ugens blogger! At få ”anerkendelse” for, at det man laver er godt, gør bare at man får en god motivation til at fortsætte sit arbejde.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Jeg arbejder meget på, at gøre min blog mere personlig, så I kan få et indblik i hvem jeg er. Så helt klart nogle flere personlige indlæg. Derudover har jeg været rigtig dårlig til at få skudt outfit billeder, hvilket jeg vil begynde prioriterer højere. Og udover det, så regner min kæreste og jeg med, at flytte i lejlighed her i 2017, så helt sikkert også en masse interiør- og boligindlæg. Stay tuned!

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Jeg har faktisk to modetips, som jeg selv benytter en del.

1) Få det syet på plads:

Hvis du har nogle bukser eller andet, som ikke sidder helt på sin plads, måske fordi de er for lange eller for løse, så få dem syet op/ind. Det kan tit betale sig en del, at give et par hundrede kroner hos en skrædder og derefter få tøjet brugt, end at der ligger et par jeans i skabet til 700kr og alligevel aldrig bliver brugt. Man kan vel også altid spørge sin søde bedstemor, som er god til at sy, om hun vil gøre en lille tjeneste, hehe ;-)

2) Tør at udforske:

Med det menes der, at man ikke behøves hoppe i det samme basis og ”sikre” outfit hver eneste dag. For mange kan det være lidt grænseoverskridende at troppe op i en leopardjakke og en pangfarvet trøje, hvis man er vant til at holde sig til de sikre nuancer som sort, hvid og grå. Men udforsk og prøv dig frem til hvad DU synes er fedt. Stop med at tænke på hvad andre synes, hvil i dig selv og find din egen stil and don’t give a fuck, haha! :-)

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg synes, at der findes SÅ mange dygtige bloggere både her på Nouw men også på andre blogportaler, som jeg bliver inspireret af. Men hvis jeg skal vælge nogle som jeg altid tjekker ud må det være Maria Kragmann, Sandra Willer, Freja Wewer og Emili Sindlev. Fire super bloggere med en super fed stil på hver sin måde – det kan jeg godt lide!

Del dit hemmelige talent med os!

Jeg tror jeg, at er så talentløs som man overhovedet kan være faktisk! Jeg har været elitedanser i 13 år, men da jeg ikke dyrker det mere, vil jeg ikke kalde det mit talent – og specielt ikke et hemmeligt talent. Men hvis jeg endeligt skal vælge noget, vil jeg sige, at mit ”hemmelige talent” må være, at jeg er ret god til at tale for min sag (og at komme med undskyldninger). Jeg er en meget stædig person, som gør alt for at få min vilje – nogle gange lykkedes det selvfølgelig bedre end andre, haha :-)

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Hm… Om 10 år ser jeg mig selv som færdiguddannet ejendomsmægler og gerne i New York. Jeg har, som de fleste piger, den store drøm om at bo i en penthouse lejlighed i New York og bare være hammer rig – så nu må vi se om det lykkedes ;-) Men ellers ser jeg mig selvfølgelig stadig sammen med min kæreste og måske har vi fået et barn? Til den tid er jeg jo 27 og jeg vil meget gerne være ung mor, så det ville nok være en passende alder. Men nu må vi jo se hvad tiden bringer!

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Som nævnt før, arbejder jeg på at gøre min blog mere personlig. Jeg har nogle få personlige indlæg på bloggen og jeg kan tydeligt mærke, at det er dem, som er mest populære. De fleste kan jo smække en collage sammen med noget tøj, så det at give sine læsere et indblik i hvem man er som person, må nok være min opskrift på succes.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Jeg er sådan en person, som drømmer om at eje forskellige ting hver eneste dag. Havde jeg fået spørgsmålet i går var mit svar nok helt anderledes, haha! Men tre ting som jeg har tænkt over gennem længere tid er et par Notabene Loafers, en Louis Vuitton rejsetaske og en masse stel fra Royal Copenhagen.

Kunne du tænke dig at se mere til Natalie, så kan du finde hendes blog her: Nouw.com/nataliecbj