Ugens blogger - Nadine PB

Denne ugens blogger er fine Nadine, som driver en inspirerende blog med tanker, ønsker og flotte outfits. I fremtiden ser hun sig selv bo i udlandet og gerne med eget tøjfirma. Læs med her og bliv inspireret af denne uges blogger! Lifestyle -

Hej Nadine, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej Nouw. Jeg har det rigtig godt! Det føles fantastisk, og helt sikkert som en god hjælp på vejen, hvad angår min blog.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I fremtiden vil I muligvis kunne opleve, at der kommer flere private indlæg - men ellers primært indlæg om: mode, oplevelser, livsstil mm.


Hvad er dit bedste modetip generelt?
Mit bedste modetips er: "keep it simple" ... Måske er det fordi, jeg er typen der forguder basic tøj, haha.. men simpelt er godt. Udover det, skal man føle sig godt og behageligt tilpas!

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
De fleste af mine lørdage aftener foregår på sofaen, med enten familie eller veninder og med massere af surt slik - of course!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Faktisk læser jeg ikke rigtig så mange blogs, da jeg helt klart er et Instagram menneske... Al min inspiration bliver fundet derinde. Men ellers igennem tiden, må det være bloggere som Maria Kragmann's & thefine.dk, som inspirerer mig utrolig meget =)

Del dit hemmelige talent med os!
Mit hemmelige talent må helt sikkert være stalking, ved godt det lyder nasty... Men jeg kan seriøst researche mig til en fyrs mors afdøde søster... Haha!


Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år ser jeg mig selv med mit eget tøjfirma, i en lejlighed, gerne i udlandet, med en lille mini mig på armen... Dvs formentlig med min drømmemand også!

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Jeg har kun haft min blog i cirka en måned, men indtil nu har jeg forsøgt, tildels at arbejde på at lave nogle indlæg som kunne være spændende, men helt sikkert også indlæg, der måske kunne inspirere folk.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Lige nu er et par sandaler med muslinger, en givenchy taske & et par mega lækre rayban solbriller, meget højt på min ønskeliste!

Besøg Nadines blog her: Nouw.com/Nadinepb