Ugens blogger - Matilde Støttrup

Ugens blogger - Matilde Støttrup

Matilde er denne uges blogger og er en rigtig modeelsker. Hun sørger altid for at komme tidligt i seng om søndagen, for at få den bedste start på ugen og så drømmer hun om at flyttet il København. Læs med her og lær hende bedre at kende. Profile -

Hej Matilde, Hvad gør du for at komme ordenligt i gang på en mandag?

Jeg sørger for at komme ikke alt for sent i seng om søndagen. Det er træls at starte ugen med at være i søvnunderskud. Når jeg så endelig får mig kæmpet ud af sengen mandag morgen, så kan jeg godt lide at sætte noget rigtigt ”feel-good”-musik på. Det gør mig veloplagt. Morgenmad er også vigtigt for mig. Det giver mig en god start på dagen.

Hvordan vil du beskrive dig selv og din blog?

Jeg er et meget kreativt menneske, som elsker når ting ser flotte ud. Det afspejles helt klart også på min blog. Jeg er meget æstetisk anlagt. Jeg ved ikke noget bedre end, når noget er pænt at se på. Derfor er Pinterest absolut én af mine favorit inspirationskilder.

Hvis jeg skal beskrive min blog vil jeg sige, at den afspejler, den jeg er 100 procent. Jeg har aldrig lagt noget op, som jeg ikke er tilfreds med. Jeg har faktisk haft kasseret mange indlæg, fordi jeg har syntes, at de ikke var gode nok. Jeg er måske også lidt en perfektionist.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Før jeg startede min blog, brugte jeg flere timer om dagen på at kigge på tøj. Og så en dag sagde min mor til mig sådan lidt drillende, at jeg da skulle lave en blog. Først tænke jeg, at det skulle jeg da overhovedet ikke. Jeg tror, at min første tanke var, at det ville være pinligt. Men tanken om at starte en blog sad fast i mit hoved. Så (endelig) en dag tog jeg mig sammen og oprettede bloggen, Rue d’Armoire.

Dine billeder på bloggen er super fine og harmoniske, hvad er dine bedste fototips?

Åh, det er straks sværere at svare på. Jeg synes, at det rigtigt vigtigt, at billeder er fulde af farver. Det har igen noget at gøre med min æstetiske sans. Mit bedste tip må være at skrue op for lysstyrken og også op for farvemætningen. Hvis du vil have dit billede til at se ekstra idyllisk ud så giv billedet en smal hvid ramme inden, du smider det op på Instagram.

Hvad laver du helst om aftenen?

På en hverdagsaften nyder jeg en stille og rolig aften, hvor jeg eventuelt blogger lidt. Ellers kan jeg rigtigt godt lide at bruge min aften på at være sammen med min kæreste. Vi plejer at gå en tur eller se film. I weekenden nyder jeg at være sammen med mine veninder. Sommetider er der en fest, vi skal til. Men det er slet ikke altid, at jeg er i humør til det. Nogle gange har jeg også bare lyst til at ligge derhjemme i sofaen med en stor skål slik.

Hvilke andre influencer inspireres du af og hvorfor?

Jeg bruger Instagram og Pinterest rigtigt meget. Det er nok der, jeg får allerflest gode idéer til indlæg og outfits. Jeg har fornyligt startet en serie på bloggen, som hedder SCREENSHOTS. I de indlæg deler jeg, hvad jeg har taget screenshots af. Der er mange af billederne fra Instagram af posts og stories, som jeg har fundet inspirerende.

Hvad har du af mål for din blog?

Det er svært at sige. Jeg håber i hvert fald på, at der bliver ved med at være fremgang. Jeg har ikke en idé om, hvor lang tid jeg vil blive ved og hvor stor en blogger jeg vil være. Jeg tænker, at jeg bliver ved så længe, at jeg nyder det og synes det er sjovt. Lige nu er planen da at fortsætte i lang tid, selvfølgelig.

Hvad laver du om 5 år?

Jeg er 21 år gammel på det tidspunkt. Jeg er forhåbentligt i gang med en uddannelse. Hvilken én ved jeg ikke endnu. Jeg bor 100 procent i København. Det har altid været min plan: at når jeg flytter hjemmefra, flytter jeg til København. Jeg har altid drømt om, at jeg som ung skulle bo i et kollektiv sammen med nogle skønne piger. Jeg håber på, at jeg stadigvæk blogger her hos Nouw. Jeg har nok også et job ved siden af studiet. Jeg kunne godt forestille mig, at jeg arbejdede på en kaffebar eller i Ganni eller noget lignende.

Hvad ønsker du dig lige nu?

Jeg ønsker mig altid virkelig mange ting. Både store og små ting. Mit allerstørste ønske lige nu er sandalerne fra Alexander Wang. De sandaler er en klassiker, som jeg er sikker på bliver ved med at komme igen hvert år.


Kunne du tænke dig at se mere til Matilde, så kan du følge hendes blog her: @RuedArmoire