Ugens blogger - Marie Iversen

Ugens blogger - Marie Iversen

Denne uges blogger er Marie Iversen. Hun vil i december måned dele ud af hendes bedste juletips og fortælle om hende forløb hos en hud klinik og så er hun uddannet Zumba instruktør. Læs med her og bliv inspireret! Profile -

Hej Marie, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Hej! Jeg har det simpelthen så skønt for tiden! Det er mega vildt at få titlen som ugens blog, jeg er så beæret, glad og stolt. Havde aldrig forestillet mig, at det skulle gå så stærkt med min blog, men det gør mig så glad!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

I kommer til at læse meget mere om forskellige jule-temaer! Jeg elsker juletiden, og kommer både til at dele mine bedste tips til julepynt, sund(ere) konfekt, og masser af julegaveidéer. Derudover kommer jeg også til at dele mere af min kamp mod akne, da jeg snart starter et forløb hos en hudklinik, som jeg er ret spændt på.

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Puh, den er svær. Mode er jo så individuelt for hver enkelt person. Men personligt, kan jeg bedst lide at holde mit outfit ret minimalistisk. Jeg elsker lige nu, at bruge beige og nude toner, da jeg synes det giver noget ekslusivt og lækkert udtryk. Derudover, kan smykker virkelig sætte det sidste prik over i'et, der gør, at man ser helt fantastisk ud!

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Det kommer meget an på min uge. Hvis jeg har haft en travl arbejdsuge på 7-Eleven (I know, mega drømmejob, haha), vil jeg allerhelst bare slappe af på sofaen med min kæreste og snolder. Men til gengæld, er der heller ikke noget der slår en aften med de nærmeste veninder, god vino og høj musik. Det er også bare altid sjovt, at dulle sig op, til en aften i byen!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg bliver inspireret af så mange forskellige bloggere. Både de store bloggere, men også mine med-bloggere her på Nouw. Jeg elsker personligt at følge bloggere som Emma Martiny, RockPaperDresses, Sandra Willer, Ilirida Krasniqi og Homesick. Det er meget forskellige blogs, men allesammen super fine og inspirerende!

Del dit hemmelige talent med os!

Jeg er faktisk uddannet Zumba instruktør, og har været det i snart 6 år! Så jeg har da et par forbudte trin i ærmet, haha!

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Jeg bor forhåbentlig i Århus, med min kæreste Kasper, og måske endda nogle børn? Derudover regner jeg med at være færdiguddannet mediegrafiker, og har mit eget designbureau, hvor jeg dagligt får mulighed for at udfolde min kreativitet. Selvfølgelig håber jeg også at bloggen er fulgt med hele vejen, og at jeg har opnået en masse med den.


Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Jeg tror, at det er vigtigt at poste regelmæssigt. Lige nu poster jeg hver anden dag, og det lader til at virke ret godt. Udover det, er det også bare sindssygt vigtigt at bevare sin integritet! Der er ikke noget værre, end bloggere der skriver sponsorerede indlæg, om noget der slet ikke har relevans i forhold til resten af bloggens indhold. Og så tror jeg også på, at personlighed på bloggen, er super vigtigt, og at det er det, der får folk til at komme tilbage.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

1. En ny iPhone! Min gamle 5s'er er simpelthen så smadret, glasset er begyndt at falde ud, programmerne crasher og jeg kunne blive ved! Drømmer om en 7 Plus'er, den er simpelthen så lækker! Desværre er der ikke lige penge til det lige nu, så det må blive ved drømmene...

2. Jeg ønsker mig et Olympus Pen kamera, da jeg rigtig gerne vil begynde at eksperimentere med video-materiale på bloggen, og så er det altså rart nok, ikke at skulle slæbe rundt på et stort spejlrefleks kamera.

3. Den sidste ting må være en lækker og varm jakke. Jeg har lige nu en uldfrakke, som er virkelig fin, men den kan desværre bare ikke rigtig holde mig varm, når det bliver rigtig koldt udenfor. Så enten en smuk faux fur eller en lækker dunjakke, ville gøre mig så lykkelig!

Kunne du tænke dig at se mere til Marie, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/bymarieiversen