Ugens blogger - Louise Worm Due

Ugens blogger - Louise Worm Due

Denne uges blogger er Louise, som driver en blog fyldt med inspirationsbilleder, musiktips, lækre madopskrifter og meget mere. Læs med og hør bl.a. om hvilke 3 ting Louise ønsker sig allermest lige nu! Profile -

Hej Louise, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det rigtig godt, nyder at have sommer ferie og det er så fedt at blive ugens blog. Havde slet ikke forventet mig det når jeg startede min blog, så jeg syndes det er super fedt og at det bliver på en måde bekræftet at det man laver er godt.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I kommer till at læse mere om mode som der allerede er en del af også mere om mit liv og hvad jeg går og laver. Jeg vil også lave nogle flere outfit indlæg da det er det som de fleste spørger om på min blog og så om nogle måneder kommer man også til at læse om mit liv i USA da jeg skal være Au Pair der.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Mit bedste mode tip er nok at være sig selv og købe det tøj man selv føler sig tilpas i og at man ikke altid skal ligne alle de andre. Man skal ikke være bange for at have sin egen stil.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg er helst sammen med mine venner og veninder og hygger hjemme hos en af os. Bare snakker og spiser god mad.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg bliver inspireret en del af Freja Weber af hendes outfit billeder, også af en der hedder Janni Deler som er svensk blogger men skriver på engelsk og rejser en hel del og hun inpirer mig bare til at ville rejse mere og lave nogle fede outfit billeder i udlandet osv. Jeg læser en masse blogs, men de to er nok dem der inspirer mig mest.

Del dit hemmelige talent med os!
Mit hemmelige talent, det var et svært spørgsmål. Jeg ved ikke rigtigt om jeg har noget, jeg er virkelig dårlig til tegne og sådan noget kreativt, jeg kan heller ikke synge. Men jeg kan vel sige jeg er rimelig god til bold sports, hvis man kan have det som et hemmelig talent.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år er jeg 28 år, jeg har nok fundet en kæreste som jeg bor sammen med, jeg ville rigtig gerne bo i udlandet enten Usa, Monaco eller Marbella så jeg bor en af de tre steder og har læst færdig til advokat og begyndt at arbejde som advokat da det er det jeg vil være og så blogger jeg stadig. Kunne også være fedt at have sin eget tøj mærke.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Succes for mig og min blog er nok at man opdaterer dagligt gerne flere indlæg om dagen. At man er positiv og at man får positiv respons fra sine læsere. Men jeg kunne godt tænke mig at lære mere om det og at få en mere succes fuld blog, så som event eller blogger arrangementer der forstæller om blog verden og hvordan man når ud til så mange mennsker så muligt.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Jeg ønsker mig en helt masse men hvis jeg skal vælge tre: 1. Givenchy Antigona medium taske i grå eller sort. 2. Canon eos 700D, da jeg gerne kunne tænke mig et nyt kamera og et bedre kamera. 3. Et par adidas super star i lyserød ruskind, de er bare så flotte.

?Besøg Louises blog her: Nouw.com/louisewormdue