Ugens Blogger - Louise Struckmann

Denne uges blogger er smukke Louise. Hun mener at man bør følge med i moden, men undgå at være slave af tendenserne. Desuden elsker hun at udtrykke sig kreativt på papir, et talent de færreste faktisk kender til. Læs med her og lær Louise bedre at kende. Profile -

Hej Louise, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Jeg har det rigtig dejligt og er helt igennem smigret over at være udvalgt som ugens blogger! Det er en stor kompliment for mig, at blive bemærket eftersom jeg tilbringer en hel del tid med dagligt at opdatere bloggen.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Mine ambitioner for bloggen står højt og jeg ønsker, at præge udviklingen i retning af mere professionelle indlæg hvor kvaliteten af indholdet står på sit højeste. Mine læsere kan forvente at læse om mode, skønhed og livstil i form af outfits, styles, fund, tips og meget andet inden for samme kategori. Derudover planlægger jeg også, at begynde en række af serieindlæg som vil gå igen de næste par måneder.

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Et godt tip er at følge med i moden, men undgå at være slave af tendenserne. God stil handler i min optik om at være tro mod sig selv og bør derfor understøtte ens egen personlighed og udstråling.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Lørdag aftener står på afslapning og tilbringes oftest i selskab med mine nærmeste veninder. Vi befinder os enten hjemme, hvor der hygges igennem med te og film eller ude i byen hvor vi nyder godt af Københavns brede udvalg af gode cafeer og restauranter.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg elsker at blive inspireret og dyrke min kreativitet hvilket jeg til dagligt formår gennem magasiner og blogs. Der findes et utal af dygtige og inspirerende bloggere derude, men de mest autentiske og passionerede er dem der som oftest fanger min opmærksomhed. Mine favoritter lyder Marie Jedig, Sandra Willer og Maria Kragmann som alle formår at levere velskrevne indlæg af høj kvalitet. På et mere internationalt plan følger jeg også med i Kaitlyn Ham, Janice Joostema og Nika Huk.

Del dit hemmelige talent med os!

Jeg besidder et talent for tegning og maling som de færreste faktisk kender til. Jeg elsker, at udtrykke mig på papir eller lærred, selvom jeg som oftest mangler tid til det i hverdagen.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Jeg er brændende passioneret og stor tilhænger af min kreative side og jeg ser derfor mig selv beskæftiget i et arbejde hvor denne side kommer allermest til udtryk. Hvad jeg helt specifikt, ser mig selv arbejde med om 10 år ved jeg ikke, men jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer!

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Passion, dedikation og vedholdenhed. Jeg blogger fordi jeg elsker det at dele, dokumentere og inspirere. Jeg er samtidig dedikeret og forsøger så vidt muligt at tildele mine læsere et indtryk som er autentisk til min personlighed.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Varmt klima, en rosafarvet stol i velour samt en silkepyjamas i samme nuance - fordi det simpelthen er den bedste farve!

Kunne du tænke dig at se mere til Louise, så kan du følge hendes blog her:​ Nouw.com/louloutheblog