Ugens blogger - Louise Madsen

Ugens blogger - Louise Madsen

Nu kan vi byde Louise Madsen velkommen hos Nouw og i denne uge, er hun ugens blogger. Hun glæder sig til at flytte hjemmefra og ønsker sig specielt en lejlighed i hjertet af København. Læs med her og bliv inspireret! Profile - 2

Hej Louise, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?

Hey, jeg har det super godt, jeg synes jeg er landet rigtig godt her i blogger-universet. Det er da mega fedt at have ugens blog! Kan ikke lade vær med at smile, også bare fordi det er gået så hurtigt. Kan virkelig mærke at denne platform har noget andet at byde på, og jeg glæder mig til at komme endu mere ind i det.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Det som I kommer til at læse mere om på min blog er primært mode og inspiration til forskellige ting. Jeg går selv rigtig meget op i mit udseende, og hver gang jeg går ud af døren skal jeg tænke at jeg måske bliver spottet af en model agent, haha. Jeg laver lidt sjov med det, men jeg føler mig i hvertfald bedre tilpas når jeg synes jeg selv ser godt ud. Det skal jeg ikke ligge skjul på. Udover det kommer jeg til at give en masse inspiration, omkring hvilke caféer der er mine yndlings i København, eller inspiration til hvad man kan lave med vennerne - sådan lidt at hvert, lad os se hvor det går hen.

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Mit bedste mode-tip generelt er nok bare at man skal føle sig tilpas og vellidt. Man skal bare kigge sig selv i spejlet og sige "hvor ser du godt ud i dag", for så kommer outfit'et bare automatisk til at skinne på dig.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Lige pt må min lørdag aften helst gerne gå sammen med mine venner. Hør noget lækkert musik, danse og udforske natten. Jeg elsker det, og der sker noget nyt hver gang!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Uha, jeg læser rigtig mange blogs, men jeg vil nok sige at jeg mest bliver inspireret af Freja Wewer. Hun var den første jeg læste, og jeg har også fulgt med på hendes Instagram i lang tid nu. Jeg elsker hendes tøjstil, og det er nok den jeg så mest bliver inspireret udfra.

Del dit hemmelige talent med os!

Mit hemmelige talent er, at jeg kan klappe med en hånd og lave sindsyge ting med min tunge, såsom at vende den helt rundt, eller lave en trekløver ud af den, haha.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Om ti år er jeg snart 25 år, og der bor jeg forhåbentlig i en lækker lejlighed i hjertet af København, med mine to veninder Sille og Angelica, eller en kæreste. Jeg lever af blogging og har en fest hver dag.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Opskriften på succes for mig og min blog er nok at jeg vil være 100% mærkelige mig, som vil prøve at dele ud af mit liv og min fash. Jeg vil ikke ligge skjul på, at jeg har verdens mærkeligste og skøreste grin, så det skal man kunne høre helt igennem mine indlæg.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Jeg ønsker mig en rejse til et lækkert eksotisk lang, en Balenciaga-taske, og en lejlighed i København. Rejsen fordi at jeg lige nu ikke har mærket ordentligt varme i 1,5 år og bare har brug for at komme væk. Balenciaga-tasken fordi den nu har været på min ønske-liste i to år nu. Lejligheden i København fordi jeg allerede glæder mig til at flytte hjemmefra, hehe.


Kunne du tænke dig at se mere til Louise, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/louisemadsen