ugens blogger - Louise Fulling

ugens blogger - Louise Fulling

Denne uges blogger er smukke louise. Hun driver livsstilsbloggen Louisemias, hvor hun deler ud af sit misundelsesværdige liv i sydens sol og den sidste del af hendes graviditet. Lær Louise bedre at kende lige her. Profile -

Hej Louise, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det skønt! Er super beæret over at være valgt til ugens blogger og håber det kommer til at skabe mere trafik på min blog fremover.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Livet som udenlandsdansker, det sidste af min graviditet og efterfølgende livet som mor. Jeg vil stadig holde fast i mine livsstils indlæg men håber også på at få lidt succes som en moderne og ung mommy-blogger.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Feel comfortable! Det er ofte let at se hvis man føler sig utilpas i det man har på, og hvis man hele tiden skal gå og trække op i blusen eller ned i kjolen, så er outfittet slet ikke lige så flot og fuldendt.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Lige for tiden bliver den oftest brugt på en god restaurant med lækker mad eller på sofaen til en god film og popcorn, i selskab med min søde forlovede. Dog savner jeg lørdage med veninder, hygge og vin virkelig meget!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg er mest til nordiske bloggere generelt, da jeg nok bedre kan relatere til deres stil og livsstil. Jeg følger næsten religiøst med hos Janni Delér og Kenza. Derudover synes jeg, at Sandra Willer er virkelig god, smuk og spændende at følge med hos.

Del dit hemmelige talent med os!
Uha, den er straks sværere. Jamen det må være at jeg er super kreativ. Jeg elsker at lave invitationer, gaver og arrangere fester og oppyntning osv. Der gemmer sig helt klar en lille eventkoordinator i mig.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Min kommende søn har forhåbentlig fået en lillebror eller søster og måske vi er flyttet videre ud i verden, eller endda tilbage til Danmark. Derover håber jeg meget, at jeg enten er begyndt, at arbejde selvstændigt som indretningsarkitekt eller eventkoordinator.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Flotte billeder! Jeg følger selv kun med på blogs der går op i deres billeder og selve udseendet på bloggen og deres indlæg. Jeg tror på, at billederne er dem der fanger læseren og får dem til at komme igen.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
At det bliver december så jeg endelig får min søn i armene, en iMac og en Valentino taske.

Besøg Louises blog her: http://nouw.com/louisemias