UGENS BLOGGER - LISA SOMMERLUND

Denne uges blogger er fashion studerende Lisa Sommerlund! Hun har kæmpe interesse for sundhed, velvære og mode, hvilket hendes blog bærer præg af! Læs med her og bliv inspireret af fine Lisa! Lifestyle -

Hej Lisa, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
J
eg har det fantastisk, tak! Alt kører ret godt for tiden! Jeg er meget beæret over at have ugens blog, det føles rigtig dejligt!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
På min blog vil i i fremtiden komme til at læse mere om min hverdag. Jeg vil prøve at lave lidt flere personlige indlæg, sådan så mine læsere kan lære mig bedre at kende. Jeg vil også gerne dele flere lækre og sunde madopskrifter, da jeg elsker at stå i køkkenet og lave mad!


Hvad er dit bedste modetip generelt?
Gå efter noget du føler dig godt tilpas i! Føler du dig godt tilpas i det du har på, ser du også godt ud! Jeg synes det vigtigste er at du selv føler dig godt tilpas i det du har på!

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Lørdag aften bruger jeg gerne sammen med mine veninder. Enten med en tur i biografen eller en tur ud og spise god mad og evt slutte af med et par gode cocktails.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg bliver blandt andet inspireret af bloggeren Hanna Stefansson, som er en svensk blogger. Jeg synes hendes blog er rigtig fin, hendes billeder er lækre og så elsker jeg hendes stil.

Del dit hemmelige talent med os!
Mit hemmelige talent, den var straks sværere ;) Det må være at jeg er ret okay til at improvisere i et køkken.


Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om ti år bor jeg i København sammen med min mand og to drenge. Jeg arbejder kreativt inden for modebranchen, gerne selvstændigt! Og så rejser jeg forhåbentlig en hel del.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Opskriften på succes for mig og min blog må være oprigtighed, ydmyghed og aldrig at gøre noget halvhjertet. Det er tre ting jeg tror på kan føre mig, eller hvem som helst, langt her i livet.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Jeg vil rigtig gerne have et nyt spisebord! Nærmere bestemt et marmor spisebord fra Handvärk som Emil Thorup står bag. Det står uden tvivl højst på min ønskeliste lige nu. Derudover vil jeg gerne have mig et par nye lækre høretelefoner. Jeg har udset mig et par fra B&O som jeg gerne vil have. Jeg kører utrolig meget i tog hver dag, til og fra skole og derfor ville det være lækkert med et par fede høretelefoner med god lyd! Den sidste ting jeg ønsker mig lige nu er en rejse, meget gerne en lidt længere rejse til Vietnam!