ugens blogger - Kristina kragh

ugens blogger - Kristina kragh

Denne uges blogger er stilsikre Kristina Kragh, der inspirerer med hendes rå outfits! I interviewet deler hun sit hemmelige talent med os og fortæller hvad vi kan forvente at læse på hendes blog den kommende tid. Læs med og lær Kristina lidt bedre at kende! Lifestyle -

Hej Kristina, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej Nouw! Jeg har det faktisk ret godt lige nu, trods jeg har alt for travlt i skolen og på arbejdet, av av. Men men men, så føles det bare ekstra godt, at blive ugens blogger hos Nouw. Det er klart et kæmpe skulderklap som gør, at jeg får ekstra meget lyst til at opdatere bloggen til Jer så ofte som muligt. Det er jeg altså vildt glad for at blive! Skal man sige tak?

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Min blog er meget visuel og jeg går aller mest op i, at visenogle fede billeder i stil med dem, som jeg selv bliver inspireret af på diverse sociale medier – det fanger bare mest synes jeg! Jeg skal blive bedre til at skrive, for jeg har meget på hjerte, men jeg skal lige finde den helt rigtige balance for mig. Der er bare ting man holder for sig selv, altså jeg har aldrig forstået de alt-for-personlige-over-grænsen-kedelige bloggere – hvem inspirerer du med hvad din livret er og hvad dit første kæledyr hed? Jeg har endnu ikke fundet ud af det, men jeg prøver stadig. Måske kommer det? Jeg har ihvertfald ret meget i tankerne for tiden, blandt andet at fortælle om mine første 2 år i Odense som netop er gået, og en status på mit modermærkekræft,som også har fyldt en del på min blog indtil videre.

Hvad er dit bedste modetips generelt?
Helt klart, at iføre dig noget som er behageligt at have på. Komfort er det aller vigtigste for mig – der er simpelthen ikke noget værre end et par for stramme bukser, som giver dig ondt i maven, eller et par latterligt høje sko, som du ikke engang kan finde ud af at gå i, fordi de gør så ondt. Hop i et par loose jeans eller bukser og et par sneakers, det spiller 100%.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Aller helst på sofaen med min kæreste, hund og Netflix. Vi har jo mange serie-marathons herhjemme, så aftenen flyver altid afsted, når vi først er kommet i gang. Ellers holder vi meget af, at hygge med vennepar på en lækre restauranter, hvor vi griner og snakker hele aftenen.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg ved ikke om det er travlheden eller bare generel mindre interesse, men det er faktisk længe siden jeg har hoppet ind på andre blogs og fulgt med. Deter total forskelligt hvem og hvad jeg bliver inspireret af. Det sker aller mestpå Instagram under Udforsk, hvor der pludselig popper noget frem, som stjæler mit syn. Her snakker vi igen om det visuelle, og måske derfor jeg ikke ’læser’så mange blogs. Det kan sagtens være en bloggers billede, hvor jeg typisk efterfølgende vil give hendes blog et kig – måske fordi jeg gerne lige vil finde et direkte link til et item, det kunne meget vel være! Men jeg følger ingen og finder derfor ingen fast inspiration hos nogen blogger.

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg har spillet professionel fodbold i Brøndby hele mit liv. Jeg ved ikke om det er hemmeligt, men det sidste år har jeg ikke skrevet om det på bloggen,da jeg desværre er flyttet fra København, og derfor ikke har mulighed for at spille i Brøndby mere. Man kan sige at det er hemmeligt på den måde, at der nok ikke er så mange som ved, at man faktisk kan tjene penge på det som pigeherhjemme, og det er lige så professionelt som herrerne. Det har været den bedste tid i mit liv og noget jeg også skal have lavet et indlæg om her på bloggen.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år er jeg stadig lige så nyforelsket i P som jeg var for 11 år siden. Det er det eneste som betyder noget for mig – at vi har det godt og er glade, sunde og raske. Det er den ultimative opskrift på et godt liv for mig, det har jeg virkelig fundet ud af. Hvis jeg skal blive lidt mere specifik, så kunne det da være fantastisk at have et lækkert hus, måske nogle børn(?!!!) og et par ekstra hunde til Viggo (?!!!). Jeg håber, at jeg er total glad og tilfreds med mit arbejde, så jeg kan gå glad på arbejde hver morgen.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Succes for min blog er 100%, at det er lysten som driver den. Det handler ikke om hvor mange som kommer ind og besøger den, skriver kommentarer og liker – men om jeg er tilfreds og glad for det som jeg opdaterer og deler. Jeg synes, bloggen kører aller bedst, når jeg dagligt deler noget jeg synes er inspirerende, plus at dele et par outfits om ugen, som jeg synes er fede. Jeg går meget op i, at billederne er flotte og taget nogle flotte locations, så jeg kan få det flotteste outcome ud af det.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Nike Mayfly Woven, Wood Wood Ruby pants og en kæmpe SaksPotts pels.

Besøg Kristina Kragh's blog her: Nouw.com/Kristinakragh