UGENS BLOGGER - Julie Mænnchen

Denne uges blogger er fine Julie, som driver bloggen Itsmypassions. Under december måned har hendes blog meget fokus på julen såsom julegavetips, advents giveaways og meget mere. Vil du lære Julie bedre at kende? Så læs med her og bliv inspireret! Profile -

Hej Julie, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det faktisk rigtig godt – travlt, men godt! Det er jo snart jul, så humøret er altid højt i December måned. Jeg er så glad for at være udvalgt som ugens blogger og det føler jeg mig utrolig stolt og beæret over. Det er et dejligt skulderklap!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Jeg prøver altid at optimere bloggens indhold og jeg prøver så vidt som muligt at have et nyt, spændende indlæg klar hver dag. Resten af december måned, kommer jeg til at have fokus på julen. De bedste julegaver, advents giveaway’s, gode ønsker, julepynt og hygge. Derudover vil bloggen selvfølgelig også bære præg af mode- & livsstil, som jo er mine primære områder. Flere lækre outfits, flotte collager, bolig, livsstil, rejser, events mm.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Hmm… den var svær. Jeg syntes, at det er vigtigt at man føler sig tilpas i sit valg af outfit. Jeg er selv ret glad for enkle looks, tilsat lidt ekstra i form af nogle lækre accessories – så som flotte smykker, en fed taske eller et par lækre sko. Der er ikke noget værre, end at komme ud af døren i et outfit, som man ikke føler sig tilpas i. Men det er jo meget individuelt - heldigvis.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Jeg er en rigtig hygge-fætter og jeg elsker derfor at hygge hjemme med min familie eller kæreste på en lørdag aften. Gerne med en god film eller serie. Men jeg syntes også, at det er super hyggeligt at være ude at spise noget god mad på en restaurant eller lignende. Så det er lidt alt efter humøret og ugens tempo.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Engang fulgte jeg rigtig mange forskellige bloggere, men jeg har efterhånden fundet mine favoritter deriblandt og udvalgt de bedste, som dækker mine behov, når det kommer til en god blog. Jeg finder f.eks. inspiration hos bloggere som Emily Salomon, Christina Dueholm og RockPaperDresses. Men jeg følger også gerne udenlandske bloggere og bloggere, hvor jeg har en personlig tilknytning – for at få lidt variation. De er alle gode til noget forskelligt, indenfor deres område. Jeg finder også masser af inspiration hos forskellige instagramprofiler – min telefon er derfor oftest fyldt til bristepunktet med screenshots af flotte outfits, lokationer, mad, kaffe, indretning mm.

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg besidder vist ikke et decideret hemmeligt talent. Og da jeg spurgte min kæreste efter hjælp, skulede han bare underligt til mig. Men en ting jeg er god til, er at være en form for problemløser. Hvis jeg står med et problem eller en udfordring foran mig, så finder jeg altid en løsning og holder overblikket – det er så tilfredsstillende!

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Jeg håber, at jeg stadig har godt gang i bloggen og, at jeg måske endda har løftet den til det næste niveau. Nu har jeg drevet bloggen de sidste fem år og den er hele tiden under udvikling, så jeg kan ikke begynde at gætte mig frem til, hvilket fokus jeg vil have om 10 år – men mon ikke det bliver godt? Jeg håber også at have godt gang i arbejdet med marketing, PR og sociale medier, præcis ligesom jeg har det nu – måske endda noget af mit eget. På privaten håber

jeg på en dejlig familie og nogle gode oplevelser i form af rejser rundt i verden.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Jeg er sikker på at lyst spiller en stor rolle i en succesfuld blog. Jeg elsker at blogge, selv på 5. år. og jeg nyder at skrive tekster, tage og redigere billeder, deltage i events mm. For selvom det tager tid, så er det også en stor og meget vigtig hobby for mig, som fylder en stor del i min hverdag. Der går ikke mange minutter, uden bloggen vender i mine tanker.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Jeg har i en periode ønsket mig et nyt objektiv til mit spejlreflekskamera, da mit gamle 50 mm. er ved at synge på sidste vers. Og som blogger, kan man jo ikke undvære et godt objektiv. Derudover kunne jeg godt bruge en ferie – gerne en eksotisk én af slagsen (eller flere) og gerne til Bali eller Maldiverne med min kæreste. Og sidst men ikke mindst, så har jeg altid haft en drøm om eget firma – hvad det skal være, har jeg endnu ikke slået fast, men jeg syntes at det kunne være en utrolig spændende udfordring!

Besøg Julies blog her: Nouw.com/itsmypassions