Ugens Blogger - Isabella Weber

Denne uges blogger er søde Isabella Weber, som er helt vild med at være kreativ. På bloggen skriver hun om alt fra hendes hverdag, mode og rejser. Vil du lære Isabella bedre at kende? Så læs med her! Profile -

Hej Isabella, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg er meget beæret! Det betyder virkelig meget, og det er fantastisk at vide, at ens hårde arbejde betaler sig. Jeg har altid elsket at blogge, så endeligt at blive lidt ekstra anerkendt gør mig utrolig glad.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
En masse sommer inspirerede indlæg. Jeg rejser snart, og glæder mig som et lille barn. Der er ingen tvivl om, at jeg skal have skudt en masse outfit billeder, så det kan læserne begynde at se frem til. Måske også lidt New-In indlæg, da jeg har fået anskaffet mig nogle ret lækre ting denne uge.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Uh, den er svær, men jeg tror, mit bedste modetip må være, at man skal prøve at få sin personlighed til at skinne igennem de små detaljer der bærer ens outfit eller, at man ikke skal være bange for, at klæde sig lidt vovet. Om det er i form af en vild farve eller lidt ekstra hud, betyder ikke noget - hvis man synes det ser fedt ud, skal man gøre det. På den måde vil jeg også mene, at ens personlighed automatisk kommer til udstråling.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Det er meget, meget forskelligt. Nogle lørdag aftener bliver brugt i min seng med Netflix, blogindlæg forberedelser og lidt snacks, hvorimod andre bliver brugt med en drink i hånden, høj musik og massere af veninder.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg bliver inspireret af mange forskellige bloggere, men for tiden især Janni Delér, som kommer fra Sverige, men lever livet i Monaco med sin kæreste. Hun tager de skønneste billeder, og virker til at være en super sød pige. Hun har også en youtube kanal jeg følger med på.

Del dit hemmelige talent med os!
Det her lyder nok lidt trist, men jeg ved ikke, om jeg har et hemmeligt talent, haha. Jeg er forfærdelig til alt med bolde, og jeg er heller ikke god til at tegne, men hvis jeg skulle vælge ét, må det nok være at sætte ting sammen. Som jeg har vist frem før på bloggen, har jeg en moodboard tavle, som jeg knus elsker. Den har jeg selv "designet".

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år ser jeg mig selv bosat i udlandet (helst et forholdsvist varmt sted), eller København i en lækker lejlighed, hvor jeg forhåbentligt er blevet mere succesfuld med min blog, og har fået mig en dejlig kæreste, at dele mit liv med. Det må nok være den ultimative drøm lige nu.

    Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
    Min stil og min personlighed. Jeg får tit at vide, at jeg har en unik stil, eller at den er super fed, og det tænker jeg, har hjulpet mig godt på vej. Mht. min personlighed tænker jeg, at min forkærlighed for musik gør, at jeg skiller mig lidt ud. Jeg kører en serie på min blog der hedder Music Monday, hvor jeg den første mandag i måneden, deler mine yndlingsnumre. Det er noget jeg ikke har set før, og det er et af mine yndlingsindlæg at skrive.

    Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
    Åh, det er alt for meget, til at jeg kan vælge, men her er de alligevel. 1: Proenza Schouler PS1 tiny i mørke gråt læder. 2: Ganni kikuno linen flats og 3: Hvisk evil eye halskæde i rhodium. Det er mine top tre ønsker lige pt!

    Besøg Isabellas blog her: nouw.com/isabellaweber