Ugens blogger - Ida Marie Lind

Denne uges blogger er Ida Marie Lind. På bloggen kan du læse om alt fra dagligdagstanker, til fashion og hendes stor passion for dans. Kunne du tænke dig, at lære Ida Marie bedre at kende, så læs med her. Profile -

Hej Ida-Marie, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det virkelig godt, tak. Det føles rent ud sagt vidunderligt. Det er stort for mig at blive udnævnt til ugens blogger, og det gør mig så glad at vide, at jeg er på vej i den rigtige retning med min blog. Jeg er super begejstret, stolt og overdrevet beæret.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
På min blog vil I komme til at læse alt fra dagligdagstanker, begivenheder og fashion. Derudover vil jeg også fokusere meget på min fritid, nemlig dans, som jeg bruger rigtig mange timer på om ugen. I den kommende fremtid er planen, at jeg også vil smide nogle lækre outfit billeder op, som forhåbentligt kan give inspiration til mine læsere.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt tøj, som er moderigtigt. Det handler om hvordan man sammensætter forskellige items, så det bliver et lækkert outfit, men det er også vigtigt at kunne slappe af og føle sig godt tilpas i det outfit man har på. Hvis bare man føler sig komfortabel, udstråler man selvtillid på et helt andet niveau, end hvis man iklæder sig tøj, bare fordi at det er på mode. Så mit modetip er, at gå i det man føler sig godt tilpas i og høre noget musik som får dig i godt humør - Så kan jeg love for, at intet kan gå galt.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Hvis jeg ikke skal arbejde eller danse, så sætter jeg pris på at have tid til, at hygge med min familie, veninder eller bare smide mig i sengen og se en god film med lidt snacks til.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg har to bloggere jeg primært tjekker ud hver dag, den ene er klart Maria Kragmann, jeg elsker hendes outfit billeder og hun virker vildt cool og nede på jorden. Ellers elsker jeg også Freja Wewers stil, den er jeg helt forelsket i.

Del dit hemmelige talent med os!
Her måtte jeg faktisk i tænkeboksen. Det er godt nok ikke hemmeligt, men jeg elsker at danse, og jeg har danset lige siden jeg kunne gå. Jeg danser alle genrer fra ballet, moderne til hip hop, disco og sågar pardans. Jeg har gået til konkurrencer i hip hop, disco og pardans, hvor jeg faktisk også er 7x Danmarks Mester spredt imellem de 3 forskellige genrer.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Udover at jeg stadig vil drive min blog og opnå noget fedt med den, håber jeg, at jeg har udviklet mig super meget indenfor danseverdenen, og selv træner forskellige steder - måske i udlandet. Hvis ikke at jeg finder på et eller andet mega cool arbejde indenfor dans, så kunne jeg godt tænke mig at blive grafisk designer.

​Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Så kan man spørge sig selv, hvad er succes? For mig, med hensyn til min blog, er det at jeg fortsat synes det er sjovt at ligge nogle gode indlæg op, og udvikle mig indenfor bloggernes verden. Samtidig skal jeg nyde hele processen med min blog. Det er vigtigt for mig, at jeg elsker de ting jeg laver, og at det gør mig glad. Den eneste succes jeg selv er herre over, er det arbejde jeg ligger i min blog. Mine læsere er også et kæmpe punkt for min succes, men dem er jeg ikke selv herre over. Jeg må bare håbe, at det jeg kan tilbyde er noget folk finder inspirerende og spændende, som de gerne vil følge med i. 

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Det kan ikke tælles på to hænder, hvad jeg ønsker mig haha, men noget der ligger højt på ønskelisten er et nyt kamera, da jeg gerne vil kunne ligge billeder op på bloggen, med god lys og kvalitet. Så har jeg forelsket mig i en taske fra Chanel; Chanel Boy, som jeg gerne vil blive ejer af - (der er jo heldigvis ikke så længe til jul, haha) - sidst men ikke mindst, ønsker jeg mig en super god ferie til Paris med min familie og at alle får en dejlig efterårsferie. 

Vil du ser mere til Ida Marie, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/idamarielind