Ugens blogger - Frederikke Hammond

Ugens blogger - Frederikke Hammond

Denne uges blogger er fine Frederikke, som driver bloggen Frederikkehammond.com. På hendes blog kan man læse om skønhed, mode, rejser og meget mere. Derudover vil hun prøve at skabe et mere personligt forhold til hendes læsere, ved at gøre bloggen mere personlig. Læs med her og lær Frederikke bedre at kende! Lifestyle -

Hej Frederikke, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg har det kanon godt for tiden. Det hele kører på skinner, som man siger. Det føles ret surrealistisk faktisk, og så er det endnu en bonus, at jeg lige bliver ugens blogger på min fødselsdag – TAK!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Jeg vil gerne forsøge at gøre bloggen mere personlig. Jeg vil gerne skabe et mere personligt forhold til mine følgere og håbe på, at de lærer mig at kende.


Hvad er dit bedste modetip generelt?

Don’t be afraid. Det bedste man kan gøre er at være sig selv og tage det på, man føler for uden at tænke på, om andre kan lide det eller ej. Det vigtigste er, at du selv kan!

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
På sofaen med en god serie eller film, dyner og lidt godt til ganen er typisk dér, du finder mig lørdag aften - om det så er med kæresten, veninderne eller familien.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg følger mange bloggere og suger så meget inspiration til mig som muligt. Jeg har selvfølgelig nogle favoritter. Jeg følger Isabella Thorsen, da jeg synes, hun har et spændende liv som dansk blogger i London. Jeg følger Christina Dueholm for at få inspiration til forskellige oplæg, da jeg synes, hun er god til at blogge om meget forskelligt. Jeg følger Sandra Willer, da hun er en af Danmarks største bloggere og tydeligvis har stor succes med hendes blog. Jeg finder hende meget inspirerende og håber på, at min blog også kommer til at gro og får mere succes.


Del dit hemmelige talent med os!

Jeg kan snakke en smule grønlandsk. Min far kommer fra Grønland og jeg er derfor halv grønlænder. Jeg har aldrig rigtigt lært det, men ville ønske jeg havde og har et håb om, at jeg en skønne dag lærer det, så jeg kan tale det nogenlunde flydende.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Jeg synes, det her er et rigtigt svært spørgsmål, men jeg er ved at læse til indkøber lige nu på TEKO i Herning og ser mig selv sidde som indkøber hos et stort, eksklusivt mærke eller firma. Så håber jeg også, at jeg påtager mig moderrollen inden for de næste 10 år.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Opskriften på succes er at være oprigtig i det man gør, arbejde hårdt for det og blive ved, holde sig opdateret og interessant. Jeg blogger om lige præcis det, jeg lige føler for, og hvis jeg selv brænder for det, kommer det også til udtryk i sidste ende.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Lige nu står en ekstern harddisk øverst på min mangel-/ønskeliste. Alle mine tusinde billeder kan ikke være på min computer. Jeg har i et par år søgt de perfekt solbriller, men synes aldrig at finde dem, eller ikke har råd til dem. Så i år står et par lækre solbriller også på min ønskeseddel!

Jeg ønsker mig også en ny linse til mit kamera. Jeg ville elske noget nyt legetøj og så ville det jo også være med til at optimere billedernes kvalitet på bloggen.

​Besøg Frederikkes blog her: Nouw.com/Frederikkehammond