Ugens blogger - Emma Fristam

Ugens blogger - Emma Fristam

Denne uges blogger er fine Emma, som driver bloggen Emmafristam.com. På hendes blog kan man altid finde de fineste inspirationsbilleder og meget mere - læs med her og lær Emma bedre at kende! Profile -

Hej Emma, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej! Jeg har det fedt, udover eksamenstid går det hele meget godt.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Jeg har været meget fraværende på det seneste, og det skyldes især mine eksaminer og stort fokus på skole og hvad jeg skal lave efter sommerferien. Jeg kommer til, at dele flere outfits, tips til spisesteder i Kbh, interiør, moodboards og meget andet.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
At man holder sig til det man godt kan lide, cliché I know, men der er mange som går i det tøj som lige er ‘på mode’. Det er så meget federe når man går i det man føler sig mest komfortabel i og passer bedst til den person, som man er.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Aller helst sammen med min familie, kæreste eller veninder.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Der er mange, jeg læser mange blogs. Jeg kan virkelig godt lide Angelica Blick, Kenza Zouiten, Anine’s World og Theblondesalad. Jeg læser dem primært for, at kigge på outfit billeder, især Chiara Ferragni!

Del dit hemmelige talent med os!
Haha, jeg ved ikke helt om jeg har et talent indenfor sociale platforme. Det handler vel alt sammen om hvor dedikeret man er og hvor meget af ens tid, man er villig til at bruge på at skabe noget.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år ser jeg mig selv som veluddannet med et godt job som jeg elsker. Jeg ser mig selv have en dejlig familie og jeg håber, at jeg har bygget videre på min blog og skabt en platform. Det har været min drøm i mange år.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Min opskrift på en succesfuld blog og for mig selv er, at jeg kun deler det som jeg finder inspirerende og kan stå indenfor. Jeg elsker, at læse blogs hvor man kan se, at intet af indholdet er opstillet og personligheden skinner igennem. 

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Min studenterhue, en Yves Saint Laurent Collége bag og sommerferie! 

Besøg Emmas blog her: Nouw.com/emmafristam