Ugens Blogger - Ella Brammer

Denne uges blogger er Ella Brammer. Hun startede sin allerførste blog op aom 11-årig og har siden da haft en del. Desuden drømmer hun om at have sit eget tøjmærke. Læs med her og lær Ella bedre at kende. Profile -

Hej Ella, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Jeg er meget beæret over at lige netop jeg er blevet valgt som ugens blogger! Jeg fik min første blog som 11-årig og har derefter haft en del andre, men først for lidt over et halvt år siden begyndte jeg for alvor, og nu står jeg her som ugens blogger.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Fashion er jo mit speciale og hvad jeg virkelig brænder for, så se frem til en masse af det, og så har jeg en masse ideer til nogle mega cool indlæg, som jeg håber kan blive til noget. Derudover ønsker jeg, at tilføje mere af min personlighed.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Jeg måtte tænkte her, men jeg er kommet frem til, at det nok er at man skal udforske sin stil. Jeg elsker selv at prøve nye trends og stilarter, og selvfølgelig går det ikke lige godt hver gang, da alt ikke er lige pænt på alle. Men jeg vil råde til at prøve at gå ud af sin comfort zone, så det må nok være mit modetip.
Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Det er meget forskelligt fra weekend til weekend. Jeg elsker at hygge med mine veninder enten på restaurant, café, under dynen med slik eller noget helt fjerde. Ellers kan jeg godt lide at hygge med min familie eller bare sidde og se film, det er som sagt meget forskelligt.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Der er en helt del! Jeg syntes både Josefine HJ og Freja Wewer har en super nice stil som jeg bliver meget inspireret af. Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til at prøve noget MEGET anderledes og skabe ”kendetegn” i min stil. De er gode til at twiste det basic look til mere specielt og originalt. Derudover sådan nogle som Maria Kragmann, Tina Maria, copenhagenshopper osv. Gør det også vildt godt!

Del dit hemmelige talent med os!
Så vidt jeg selv kan tænke mig til, har jeg ikke noget hemmelit talent som sådan, andet end meget mærkelige ting. Jeg er MEGET klodset og kan godt have en tildens til enten, at gøre tingene for hurtigt eller glemme hvad jeg skal. Spørg bare min far, han er meget træt af det, haha.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år er jeg 24 år gammel og har lejlighed i indre by. Så har jeg forhåbentligt et tøjmærke jeg kan stå inde for, og udkommet med en masse nice tøj, sko og tasker? Jeg kunne også godt tænke mig komme ud og opleve verden, og ikke mindst arbejde med min blog fuldtid sammen med tøjet. Jeg vil gerne hurtigt blive færdig med skole og uddannelse, så jeg kan komme ud og arbejde.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
For mig handler det ikke kun om at være annakendt og have mange ”ligegyldige” læsere. Jeg ønsker at inspirere og have en masse faste læsere der elsker det jeg laver og på den måde opstår succes for mig og min blog.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Uha, det er svært der er nemlig så meget… Jeg drømmer om et par Valentino solbriller jeg har haft kig på i ret lang tid nu, og selv om det er ved at blive vintertid kan man altid bruge solbriller ik? En lækker designer taske, kunne jeg også godt tænke mig enten en fra Gucci, Proenza Shouler eller en speciel Chanel taske, men det bliver nok i mine drømme det næste lange stykke tid. Sidst kunne jeg virkelig godt tænke mig et par lækre, og varme vinterstøvler.

Kunne du tænke dig at se mere til Ella, så kan du finde hende blog her: Nouw.com/ellabrammer