Ugens blogger - Elizabeth Godsk

Denne uges blogger er Elizabeth Godsk, den kreative dame har netop afsluttet sit højskole ophold på designlinjen. Vil du lære Elizabeth bedre at kende, så læs med her. Profile -

HejElizabeth, hvordan har du det? Hvordan føles det athave ugens blog?
Det kører på skinneri øjeblikket og jeg er virkelig beæret over at være valgt, som ugens blogger!Jeg håber det giver pote, og flere får øjnene op for min blog, så jeg forhåbentligtkan inspirere, da det netop er derfor jeg blogger.

Hvad kommer vi til atlæse mere om på din blog?
Min blog fokuserer påmode og særligt personlig stil, da det er dér min interesse ligger. Derfor skalmin blog fortsat beholde det fokus - og der er meget mere mode på vej! Men jeghar også planer om at bringe mere personlighed ind i bloggen, da jeg synes, atder på nuværende tidspunkt er en mangel på indlæg om, hvem jeg er og hvilkemeninger og tanker jeg har, i alt almindelighed. Hvilket ofte er det, jegfaktisk finder interessant hos andre bloggere.

Hvad er dit bedstemodetip generelt?
Spring ud i det!Selvfølgelig skal man altid holde fast i sig selv, og ikke iklæde sig noget,man ikke føler sig tilpas i. Men jeg elsker at prøve grænser af, og ind imellem købe noget ”vildt”, fordi det ofte ender ud i at blive de bedste køb formig, da de giver et nyt og spændende pust til gaderoben. Samtidig er jeg ogsåen stor tilhænger af Instagram og bruger meget platformen til at findeinspiration, så hvis du en dag føler dig på bar bund, synes jeg altid der erlidt hjælp at hente.

Hvordan spenderer duhelst din lørdag aften?
Jeg elsker at smidemig velfortjent på sofaen og nyde at jeg har weekend, helst med en stor posebland selv slik, omringet af dejligt selskab, en god film i flimmerkassen samten masse levende lys. Men en bytur med veninderne har man heller aldrig tagetskade af, og jeg nyder det gang på gang!

Hvilkeandre bloggere bliver du inspireret af?
Hvis jeg har tid tilat summe væk i andre bloggers univers, hvilket faktisk sker meget sjældent, såer det bloggere der viser personlighed og har en inspirerende stil. Jeg læserhelst blogs der stilmæssigt nærmer sig mig selv, men det er også vigtigt formig, at bloggeren brænder for det hun/han skriver om.

Del dit hemmeligetalent med os!
Helt hemmeligt er detnok ikke, eftersom jeg netop har afsluttet et højskoleophold, hvor jeg var pådesignlinjen, men jeg er kreativ, og elsker at bruge mine hænder til at formeog skabe. Særligt er jeg glad for at tegne, og har, lige siden jeg kan huske,altid holdt meget af det.

Hvor ser du dig selvom 10 år?
Jeg håber, at jeg om10 år stadig brænder for bloggen og den fortsat har udviklet sig. Derudoverhåber jeg på, at jeg har et job jeg elsker og værdsætter samt jeg i min hverdager omringet af de mennesker jeg holder af og nyder tilværelsen med dem.

Hvad er opskriften påsucces for dig og din blog?
Jeg skal have mig selv med i det! Jeg startede bloggen fordi jeg brænder for at skrive, tage billeder og mest af alt elsker jeg mode. Bloggen er til for at danne et rum, hvor jeg kan folde disse interesser ud. Det må aldrig blive en byrde eller pligt at holde den i live - den er skabt, fordi jeg elsker det og jeg nyder at skrive på den.

Nævn 3 ting som duønsker dig lige nu!
Åh, Det er svært. Jeg elsker, som så mange andre, at rejse, og finder den største glæde i at opleve nyt. Derfor vil jeg selvfølgelig ønske mig en rejse, gerne til New Zealand. Skal vi holde os i den billigere ende, er jeg i øjeblikket, som også tydeligt fremgår på bloggen, smaskforelsket i Ganni, universet er fantastisk, og jegtilføjer med glæde flere items til min garderobe. Ellers ville jeg heller ikkeklage, hvis jeg blev ejeren af en lækker ny taske, gerne fra Proenza Schouler.

​Følg hendes blog her: nouw.com/elizabethgodsk